Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 3. mars 2009

Snøscooter og Kristins første strikking på ca 30 år

Siden både jeg og bror Audun har ME har vi søkt om snøscooter- løyve for å komme oss inn på hytta til foreldra våres om vinter`n også, og pappa klarte ikke dy seg- og kjøpte likesågodt med seg en scooter på vei fra Finnmark! (-hele familien har også lov å kjøre!) I helga var vi (jeg, Kristin, Luna, bror, svigerinne, to tantebarn + ei venninne av eldste tantebarnet) oppå. Jeg og bror kjørte scooter fra bygda mens resten kjørte opp til parkeringsplassen i biler. Siste stykket måtte jeg jo prøve meg som snøscooter- dronning, og det var virkelig artig!! Her er jeg og Anneli klare for tur, venter bare på sjåføren. Anneli gleder seg veldig! Her er vi framme, og Anneli sa bare "mere søsuter"! Audun forklarte henne at vi ikke hadde lov å kjøre så mye. "Hvis vi kjører mer, kommer politiet- og kanskje vi må i fengsel. Vil du i fengsel da?" prøvde bror seg på. "JA!" svarte jenta uten tvil i stemmen. Videre sier bror "Spørs om du får finne deg en same når du blir stor, DA blir det mye snøscooter- kjøring..." Nok en gang "JA!" Så det spørs om vi må ta feriene våre på vidda når jenta blir stor! (Ikke meg i mot!) Det var altså så moro å "kjøre søsuter med pappan min" som hun sa... Jeg og Kristin skulle hjem før mørket falt på, men vi hadde det SÅ koselig at det blei midt i natta før vi i det hele tatt tenkte på hjemturen! Siden planen var å dra hjem i lyset- lå hodelykta igjen hjemme, derfor måtte jeg og bror kjøre bak Kristin og Luna for at de skulle se hvor de gikk! Denne lørdagen var veldig minnerik for meg, gikk en minitur på ski- og det har jeg ikke gjort på maaange år pga ME. (Får behandling hos ei som heter Anette Ødegård i Drammen, hun driver med Biofoton- behandling- og sjøl om jeg ikke hadde noe særlig stor tro på det- har jeg faktisk blitt bedre! HURRA!!!!!)Til slutt MÅ jeg jo vise fram Kristins aller første strikking på ca 30 år; Ull- lesta! Flink, ja??? (jeg er kjempestolt!!!!!)

7 kommentarer:

Marit sa...

Var nok morsomt med snøskutertur! Flott at du får behandling som ser ut til å hjelpe, det må være en tøff sykdom å ha. Du kan hilse Kristin og si at sokkene var kjempefine! Fin farge, jeg strikker akkurat et par i samme farge :)

Bitt@mi sa...

Så morsomt med scooterkjøring - har gjort det selv og det er gørrartig:-D -skjønner godt hun ville kjøre mer!
Og så flink som strikka lester, de var skikkelig fine! Er det Online sokkegarn - uansett fargene var nydelige.
Ha en koselig dag videre!

Pinnepenn sa...

Så kjekt å lese. :) Veldig fine sokker.

Elins Strikkeri sa...

Hørest ut til at du har hatt ein flott tur godt at det finns slike hjelpemidler når helsa ikkje er på topp!! Men kjekt å høyre at du er blitt litt betre og sokkane var flotte:)

Sylvia sa...

Næmmen, så kult da, at dere får kjøre snøscuter. har aldri prøvd det, jeg! Morro når ungene også koser seg. Må nok finne en same til veslejenta, ja, hi hi....

Jeg tror på slike rare helbredelse-ting, og det funker hvis man tror, vet du. Men bra at det virker på deg, Elin!!

MajorogMeg sa...

Snøscooter er råkult, har kjørt det noen ganger selv også.

Hvis du føler deg bedre etter behandling hos Anette, bør du fortsette. Det finne mye mellom himmel og jord vi ikke kan forklare.

Lykke til!!

Muffin sa...

Dere er sannelig noen tøffinger!
Fine sokker ble det også:)