Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 15. mars 2009

Worldcup i Vikersund skiflyvningsbakke, ufo er ikke lenger ufo- og besøk på trappa.

Jeg er aldeles ikke sportsinteressert, men kan jo ikke la være å bli litt entuiastisk over å ha Worldcup i bygda! Her ser dere bilde fra skiflyvningsbakken i Vikersund - tatt like nedenfor huset vårt. (Til orientering så bor jeg ikke i Vikersund, men i Geithus som ligger i samme kommune.)Her måtte jeg bare ta et bilde fra trappa vår; lyset i åsen er fra hoppbakken. Med kikkert kan jeg faktisk se overrenna fra kjøkkenvinduet mitt.
Og endelig er disse ferdige... Dette har vært en ufo (uferdig objekt) i en evighet. Det var et av de første para jeg strikka, men susehuet hadde strikka en sokk med pinne nr 3,5 og en (noen uker etterpå) med pinne nr 4! =En stor og en liten. Så måtte jeg kjøpe mer garn, og da blei det lagt bort og glemt. Nå er tida inne for å ta seg sammen, og gjøre ferdige endel prosjekter. Gulrota er Flower Basket shawl, som jeg lengter etter å begynne på. Men nå skal jeg holde meg i skinnet. Bare lov til å strikke småprosjekter inntil haugen er betraktelig mindre! (Det "lille" paret strikka jeg ferdig for en stund siden, så nå begynner det virkelig å minke... Hurra!)

Vi har hatt besøk på trappa vår; Sjura (skjæra) har trippa rundt- og jeg blei så flirfull av de søte spora. De er noen rampete fugler, men jeg har nå sansen likevel (kanskje fordi jeg er rampete sjøl?)

Legg gjerne igjen spor etter deg du også- i form av en kommentar!

12 kommentarer:

dorthe sa...

For en utsikt du har og for noen fine bilder:) Du fikk jo ferdig strikkeprosjektet ditt:) gratulere:) Ufoer er et kjent tema hi hi . Ha en fortsatt fin søndag:)

Ruth@ sa...

Hei på deg..
Herlige bilder du har tatt her... du kan jo bruker kikkert og se hopp renn..
ha en fin uke...

MajorogMeg sa...

Flotte bilder:)
Kunne trengt et par av din flotte sokker..gulvkaldt her jeg sitter på hytta:)
Ha en super søndag.

MayM sa...

Jeg har vært i Vikersundbakken flere ganger da jeg har familie i Vikersund. Var nylig i begravelse i kirken du ser rett ved hoppbakken. En i min familie er også gift med den "den gamle" hopperen Fidjestøl.
Vikersund er en nydelig plass synes jeg.

MayM sa...

Verden er veldig liten når det kommer til et stykke. En finner linker til bekjente alle steder :)

Sylvia sa...

Jeg visst du ikke skulle på det skirennet, Elin!
Håper helgen har vært fin og knirkefri! hi hi.....
Jeg begynner på noe hele tiden, jeg også.....at det går an!
Og jeg vil også strikke det flower basket sjalet. Skal vi begynne sammen når tiden er moden?

Ang. den musikkutfordringen din, så vet jeg ikke enda.......jeg er musikkfreak, og har sååå vanskelig med å velge låter!!!!!
I går kveld var keg på Jazzkonsert og koste meg med sær musikk. Ja, den er jo sær når det bare er 20 betalende....men det var bra!!!

Anonym sa...

Så mange flotte bilder du har tatt!

Jeg er med på utfordringen, regner med at jeg får publisert den i løpet av de nærmeste dagene.

Pinnepenn sa...

Så deilig med ufoer som blir ferdige. :)

Bitt@mi sa...

Flott bilde fra Vikersund-bakken:-) Måtte le litt da du skrev om sjura - jeg har også sansen for den fuglen. Selv om ho skvaldrer mye tidlig på morgenen:-)
Sokkene ble jo fine, men så ergelig at du måtte strikke to til..eller kanskje bare bra?

Lisbeth sa...

Flotte bilder og labber.

Muffin sa...

Dumme meg som trodde at Vikesundbakken var ufoen :) Trodde du hadde fått bilde av en virkelig ufo.
Søte spor i snøen, i dag var jeg og så på mange ender og la også merke til de artige sporene de hadde laget. Det liksom klasker litt når de går :)

Hannesol sa...

Det er så deilig når ufoer ikke lenger er ufoer! Hos meg ligger sånne ting og gnager og jeg blir litt håndarbeidslammet (les: ufoer gir meg dårlig samvittighet...)Ha en god uke,og lykke til med den personlige utfordringen din! Jeg har gjort hobbier til liten inntektskilde (ikke håndarbeid)i gode perioder og det gir meg mye :)