Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

fredag 20. mars 2009

Vaske- seanse og ny "Nrk- Line"-lue....

Canopus er bare sååå grei med Luna altså, vasker og vasker og vasker... Og den som ikke vil- den skal! Med klørne godt festa rundt hodet eller som her- på nesegrevet- kommer ikke Luna unna... Luna er bare verdens beste vofs, så tålmodig med rampete og bestemte pus. Straks bildet var tatt, blei hu redda unna "pusemonsteret" av O`mor ;o) Jada, jada- jeg innrømmer at jeg er litt opphengt akkurat nå. Men denne lua har en tiltenkt mottaker; mamma. Hu likte så godt den første flettelua jeg strikka, og hu er egentlig ikke villt begeistra for luer... Denne er litt moderert- ikke fullt så baggy, så gjenstår det å se om den blir akseptert.
Nest minste tantebarnet ønsker seg flette- lue hu også, i rosa. Jeg har ikke allverdens mye rosa garn, så vi får se.... (Jeg er så flink om dagen- jeg holder meg til avtalen jeg gjorde med meg sjøl; Ikke mer nytt garn i hus, før jeg har strikka ned haugen litt!)

9 kommentarer:

MajorogMeg sa...

For et utrolig herlig bilde av katta som SKAL vaske Luna. Slike dyrebilder blir jeg varm i hjertet av å se på.

Blir imponert over strikkepruksjonen din, her går det unna:)

Ha en flott fredag!

Hønehuset sa...

Litt av en katt dere har! Lo godt når jeg leste om hans møte med den mørke kjekkassen på badet. Et ordentlig grep på bikkja har han også, ser jeg. hehe. Du har laget mange fine luer i det siste!

Sylvia sa...

her er det visst pus som er sjefen!! Herlig bilde!
Sånn har de det hjemme hos noen venner av oss også, der er TIGER sjefen(pus) De har det litt tungt i dag, for de må avlive hunden, som er syk. Det er alltid så trist å avlive kjæledyret, snufs!

Her går det i luer, ser jeg. Men det er jo veldig gøy når noen sier de vil ha det man lager, og at det er små ting som går kjappt unna!!

Så flink du er til å bruke opp garnet ditt da! Jeg prøver så godt jeg kan, jeg også......men ikke lett når man jobber i en garnbutikk!

Ha en riktig fin helg. Klem

Bitt@mi sa...

Så fin lue! Du e flink å få brukt opp garnet ditt.
Skal ta med meg UFO-veska mi på nattevakt i natt, og sjå om noen blir ferdige. Men har helt til fredag i neste uke med å gjør dem ferdig - og må nok sikkert begynn på noe nytt i mellomtiden:-S Huff, nytter ikke å bli kvitt alle UFO'er nei, når nye stadig dukker opp... Livet er godt:-D

Elins Strikkeri sa...

Du verden så mange fine luer du lager,Og eg synest du er veldig flink som bruker av garnbeholdningen:) God helg.

Bodil sa...

Med den farten som du har på strikkepinnane, veit du ikkje ordet av før haugen er borte vekk. Flott hue som alltid:)

Strikkelines sa...

koselig bilde av pus...lua di er flott...

Pinnepenn sa...

Snille kattten da. :) Så mye fine luer du har strikket nå.

Elin sa...

Hesann hoppsann navnesøster..Tusen Tsen takk for koselig kommentar på bloggen min,jeg gleder meg veldig til lua kommer susende med posten =) Du er så flink med strikking,kjempestilig lue,artig katt du har =) katten din skull sett på monsen vår som står på to og klapper med de andre potene når han vil ha mat,ska tro hva katten din ha kommet til å tenkt i sitt hode da =) artig disse dyra