Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 29. mars 2009

Har du hørt om skjerfet som ville bli lue?

For noen kvelder siden kom jeg tilfeldigvis over en skjult ufo (uferdig objekt), og siden jeg nå slår hardt ned på den slags i dette hus- rynka jeg panna og grubla 2 sekund før jeg så løsninga; Dette som egentlig var tenkt som et heklaskjerf en gang, var jeg ikke fornøyd med- det hadde blitt et for "stødig" skjerf. Jeg liker mjuke, gode og føyelige skjerf- og dette hadde blitt mer som et stivt skjold rundt halsen. Så hva kunne det bli? Hm, er det noen som påstår at jeg er litt "luete" om dagen? Ja, da har dere aldeles rett! Men dette "skjerfet" praktisk talt ropte om å bli en lue altså! Og i den rette ånd (slå-hardt-ned-på-ufo`er-med-garn-fra-hjemmelageret) blei altså enda ei lue til her på Fjellstad...Denne er hekla/ strikka av tynn alpakkagarn. (Hekla med enkelt, strikka med dobbelt garn). Ikke lett å se utfra bildet, men rett over "blomstene" har jeg strikka inn ei smal flette- bare som "det lille ekstra". Jeg kommer til å legge ut "Skjerf-lua" på salgsbloggen min også, så veit dere hvor dere skal henvende dere om det er noen som kunne tenke seg denne...
I går var vi på Mari Boine- konsert her i bygda- og FOR EN OPPLEVELSE!!! Det var midt i "Verdenstimen", og det blei markert også på konserten; med levende lys på scenekanten- og med kun dunkelt belysning på vei ut. (Vi hadde selvfølgelig passa på at alle lysa hjemme var slukket før vi dro- sånn at vi deltok sjøl om vi ikke var hjemme!)
Mari Boine er et funn av et menneske, og for en stemmeprakt!!! Og med en herlig religionshistoriker som kunne fortelle samenes historie mellom nydelige sanger og herlig joik (ja, jeg syns joik er virkelig herlig!!) var dette en opplevelse av en annen verden! Og til ettertanke.....
Hjemme igjen var dyra hoppende glad for å se oss, men etter endel turning slokna begge to i senga til Luna- og da ser de sånn ut:
Her snakker vi om BESTEVENNER altså! Man kan jo ikke bli annet enn rolig i sjela når man ser sånne supre "pelskladder"- så vær-så-god; ta med deg roen inn i den nye uka!!!

8 kommentarer:

hisae sa...

Skjerfet ble en kjempeflott lue. Joda så fletta

Sissel sa...

Du lager utrolig mye flotte ting til inspirasjon for oss andre:-) Og om det blir mange luer så gjør vel ikke det noe, luer er jo moderne nå! Dessuten når man skal ha på seg en lue, vil man jo at den skal være fin:-)

MayM sa...

Så stilig skjerfprosjektet ditt ble. Alt kan brukes selv om det var påtenkt til annet bare en har fantasi.

Bodil sa...

Vellukka verdenstime de hadde. Forstår det var ein stor opplevelse. Kreativiteten din med huer vil visst ingen ende ta, men det er jo kjempebra for oss andre som får masse inspirasjon:) Ha ein fin dag.

Pinnepenn sa...

For en lur vri! Så kreativ du er, lua ble kjempefin.

MajorogMeg sa...

Skjerfet ble ei kjempefin lue:) Du er dyktig!!
Nydelig bilde av bestevennene:) Utrolig søtt, pelskladder er herlige:)

Elins Strikkeri sa...

Det var smart. Lua vart flott og sikkert mjuk og god,alpakka er jo eit deilig garn:)

Aileen`s strikkekrok sa...

Så masse fint du lager,jeg har en ufordring til deg i bloggen min.