Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 22. mars 2009

Utekos og to Ufo`er fullført!

Kongen av Fjellstad!Strålende vær i helga gjorde at trolla kom seg ut i frisk luft. Utstyrt med en halv & kald grønn, kaffe, potetgull og sitteunderlag lå alt til rette for en fin stund ute....
FINN EN FEIL!

Nest minste tantebarn med venninne kom på besøk, og da blei det leik på jordet nedfor huset vårt. Den bitteminste svarte prikken til høyre i bildet er selvfølgelig Canopus- han skal alltid være med på alt som er moro! Luna (helt til venstre) er i firehundreogførti for å ha så mange mennesker å leike med. O`lykke!
Så har jeg fullført et par Ufo`er; Et par barnetøfler jeg strikka for lenge siden, men som har mangla knapper. Disse blei strikka kun fordi mormor syns oppskrifta så altfor vanskelig ut. Det var den ikke ;o) Veit at det er dårlig bilde, men det blei tatt i skumringstimen, og jeg så ikke at det var så dårlig før det kom på maskina... Så pytt...
Ufo nr 2 som er fullført i helga er en voksejakke etter Nøstebarn sin oppskrift. Den blei også strikka for lenge siden, bare fordi jeg MÅTTE prøve det mønsteret. Den er strikka av blå babyull (det jeg hadde for hånda akkurat da), og hadde ingen bestemt mottaker. Det har den nå. Derfor måtte jeg gjøre den litt mer jentete- uten å dilldalle altfor mye... (Usikker på om jeg bomma litt der da...) Uansett; To Ufo`er er altså ferdig, og jeg er såå fornøyd. Nå gjenstår bare....... og..... og... og.... Sukk!

Og til slutt; jeg er med i konkurranse igjen- denne gangen er det trekning av påskepakke (garn, pinner og overraskelse) . Vil du også delta, finner du konkurransen her hos SOL

7 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Det var to fine ufoer som var blitt ferdige!! Du er flink som gjer ferdig ufoane dine, det hender eg tar meg sjølv i nakken og gjer ferdig ting eg og:)Ynskjer deg ei god veke!!

Pinnepenn sa...

Her minker ufoene jeg. Den jakka er super i bruk. :)

Anonym sa...

Deilig å være ute i godværet.Vi har vært ute i snøvær;)
Det er en stor lettelse å få ferdig UFO`r.Jeg har bare et par sokker som aldri blir ferdig,men jeg skal gjøre di ferdig å gi disse til ei venninne som skal ha kafe til inntekt for kreftsaken.
Flott uke til deg!

mimouna sa...

Her går det unna! Og jeg blir like overrasket hver gang jeg kommer innom en blogg med masse snø, her er der full vår nå. Men det så koselig ut med "niste" og gode sitteunderlag. :o)

Den rosa luen var kjempefin den, tror nok den blir godt mottatt. Bare fint med litt variasjon i fargen.

Elin sa...

Heisann,lua er kommet,og jeg er kjempefornøyd =)Tuuusen takk for den og koselig hilsen med kort fra deg,jeg skal reklamere for deg,kanskje kommer det flere innom din blogg og vil kjøpe noe av deg ,sender kjempeklem til deg,du kan se meg og lua på min blogg som jeg la under etikkett:Elins skriblerier.

charlotte sa...

Dette var ei utrolig nydelig jakke, det er nesten så jeg får lyst på baby igjen... Award til deg i bloggen min.

dorthe sa...

Så mange fine bilder og skal si du jobber effektivt med strikkepinnene:) Ufoer er ikke min sterke side:) Ha en riktig fin helg:)