Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 22. april 2009

Regine Stokke og hennes støttekonto

Hvem har Norges mest besøkte blogg om dagen?


Det er ei tøff jente som heter Regine Stokke på 17 år som kommer fra Kristiansund. Hun har fått diagnosen MDS/AML, og legene er i ferd med å gi henne opp.

Her er et utdrag fra hennes blogg:

"Legene vil ikke gjøre annet enn å gi meg cellegift for å forlenge livet mitt. Det vil altså si at jeg ikke har lenge igjen. Uten cellegift vil jeg ikke en gang fylle 18 år. Jeg vet ikke hvorfor de ikke vil gjøre de andre alternativene de snakket om. Jeg vet heller ikke hvorfor de ikke vil prøve ut de tingene på meg når andre har blitt frisk. Jeg er bare veldig fortvilet og lei meg nå, og vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg skal dø. Hvordan skal jeg takle å vente på det? Jeg nekter og seigpines. Merke på kroppen at jeg blir dårligere og dårligere. Jeg nekter å dø i en sykehusseng som en grønnsak. Jeg nekter å ligge der helt til jeg ikke klarer å snakke, helt til jeg ikke klarer å bevege meg. Jeg orker ikke å ha smerter."

For å få inn penger til støttekonto`n selger hun t- skjorter mm med stilig og sjøllaga design! For å komme rett til nettbutikken, klikk deg inn HER!

Jeg har allerede bestilt meg t- skjorte, de var knalltøffe!!!
Fåes i svart, hvit og rød. Øynene er visst Regina sine egne redigerte, og det er tekst på baksiden: "Face your fear. Accept your war. It is what it is"

5 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Det er ei tøff jente. Håper hun får solgt klærne.:)

MajorogMeg sa...

Dette er så tragisk at jeg finner ikke ord. Jeg har besøkt bloggen hennes, tøff jente men huff:( og huff

MayM sa...

Da har jeg også bestilt meg ei t-skjorte. Håper mange gjør det samme. Det støtter en meget god sak.

Sylvia sa...

Jeg leste om henne i avisene i helgen. Stakkars jente, men så tøff, og et nydelig vesen.
Jeg har mistet to venninner i kreft, de ble ikke 36 år engang, og hun ene hadde det samme som henne. men hun døde pga imunforsvaret etter en behandling/operasjon, og fikk en infeksjon hun ikke klarte å stå over. jeg tenker på henne hver dag, hun var en god venn!

mimouna sa...

Sterk lesning! Jeg og datteren min hadde nettopp lest boken "Idas dans" da historien om Regine kom fram i media. Veldig like skjebner, og to fantastiske jenter. (Legger inn link til boken hvis du ikke kjenner den:http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1515839 )