Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 9. februar 2009

Vintersyssel

Her er Luna, vår kjære engelsk springer spaniel- som blir 8 år sjølveste Valentines day! Vi er på minitur rett bakom huset- blitt så fin tursti der!Canopus er alltid med på tur- og han innbilder seg nok at han er en panter på jakt....

Fikk en kommentar fra Hilde bak bloggen hobbydilla om dette bildet; enten så var jeg liten , eller pus stor- og det er god kombinasjon!!! :o) Han er laang og jeg er lita ; 152 cm "høy". Hvis dere syns jeg ser litt anstrengt ut her- er det helt korrekt! Canopus veier 5,5 kg- uten å være spesielt feit- så han er litt tung å bære på ;o)
Sukk... Endelig har jeg fått det mye omtalte Kauni-garnet i hus- regnbuefarger! Planen er å strikke et Flower basket shawl, jeg må bare tøffe meg opp- samt få tid først.
Sammen med garnet bestilte jeg HarmonyWood strømpepinner, nå har jo Madamkjerringfrua fått strikkebasillen hun også, da MÅ jeg jo ha flere pinner, ikke sant?!... Disse er 20 cm lange, for jeg syns de på 15 cm passer best til barnesokker. Bestilte fra To Damer, og to dager etter lå det i postkassa! Og de hadde sendt med en liten maskemarkør- det var jo hyggelig gjort!
Jeg har forresten fått Award- igjen, men den får jeg skryte av i neste innlegg- for nå får jeg besøk av ei god venninne jeg tok Tolkeutdanninga sammen med! Blir nok stille her noen dager nå.... Men hvis AUDHILD er innom her- husk å ta med deg Awarden på innlegget under dette! Og ha en flott uke alle sammen, det er så flott her nå- med sola som gjør snøen glitrende.....

13 kommentarer:

jogusi sa...

Mye fint her. Ha ei fin (hobby) uke. Koselig med musikk når jeg stikker innom.

Hannesol sa...

Det var en stor og flott pus, og så morsomt at han går på tur med dere :) Lykke til med opptøffinga til sjalstrikk, det verste er å få begynt!
p.s.klabert at du trenger flere HW-pinner *nikker* :0)

Jannicke sa...

Hei, Elin
Takk for koselig hilsen i bloggen min - jeg blir så glad når noen har tatt seg tid til å skrive noen ord. Ønsker deg en fin uke og kos deg med venninnen som er på besøk.

Klem fra Jannicke

MajorogMeg sa...

Nydelig hund du har og en STOR og fin pus. Engelsk Springer Spaniel er nydelige hunder og et herlig gemytt.
Ha en fortsatt fin mandag.

Sylvia sa...

Heisann ELIN
Tenk, sånn ser du ut! Nettopp slik jeg hadde sett deg for meg, er ikke det rart? Det er noe med det å "se" den man snakker med her inne......
Å, du verden for en stor pus. men ikke tykk. Han kunne vel hete CANON. Det var en Detektiv-serie på 70 tallet, og Canon var stor og tykk. Du må nok døpe om pusen din.
KAUNI garn har jeg også. Har fått flere nøster av en venninne, og jeg tok de frem i går. Så rart at du nevner de i dag, da.
Du MÅ prøve plategarnet en dag. Garantert hekta!!!

hobby dilla sa...

Hei igjen:) Eg må le....det var ikke meningen å kalle deg liten altså....hehe... eg såg jo det at det var en litt over middels stor pus:)Det var artig med venninna til mora di, verden er jammen ikke stor ! Ja... det er en flott øy vi bor på. Ikke så mye folk her kanskje, men har vel alt vi trenger og Bergen er ikke så langt unna.
Du får ha en super dag videre og kos deg masse med besøket :)
klem fra meg:)

Raglan Felling sa...

Både hunden og katten er herlige.

Muffin sa...

Jøss altså, her blir jeg visst værende lenge, for all yndlingsmusiken min ligger jo på rekke og rad her! Har beundret hunden og katta og strikkingen og alt det andre, så flink du er!
Håper du ikke sier noe på at jeg blir litt lenge utover kvelden, har tatt fram strikkingen.. skal slukke lyset etter meg når jeg går.

Bitt@mi sa...

Åååå, så nydelig garn du har fått:-) Nå ble jeg misunnelig:-D
Ha en koselig dag!

hobbyvenn sa...

Herlige bilder av deg og dyrene dine. Søt hund ja. Ser ut som de koser seg i snøen. Lykke til med sjalet, titter innom og ser når det er ferdig...

Jannicke sa...

Hei, Elin
Takk for hilsen i bloggen, alltid like koselig å "høre" fra deg. Joda, jeg skjønte at du mente natur; hehe. Håper du har hatt det kjekt nå i uken. God helg - klem fra Jannicke

viola sa...

Hei! For en søt katt! :) Morsomt bilde av katta og hunden :D Jeg elsker katter! :)

Hønehuset sa...

Nydelig pus og vofs du har. Pusen så unektelig ganske stor ut, ja. Og du lita *le*
Hyggelig å se ansikt bak bloggen!