Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 19. februar 2009

Ny award! Ialledager......

Jeg er så heldig å ha fått enda en award, jeg! Og så søt tekst som følger denne awarden.... Tusen hjertelig takk, Marit- dette var en hyggelig overraskelse! Det er nettopp det blogging handler om syns jeg da- og "møte" nye & spennende mennesker. Og for meg personlig er dette er stoort steg innenfor den skumle dataverden... Jeg har holdt meg langt unna data tidligere, men nå har jeg altså kjøpt meg en "slik flat en", som nesten ikke syns når den er bretta sammen! *snakker med overdreven mimikk og nikker iherdig* Som nevnt tidligere, jeg syns det er så artig å være blogger- og tenk at det finnes så mange hyggelige & søte mennesker rundt om i vårt langstrakte land! Takker og bukker i alle retninger over alle hyggelige kommentarer underveis, og ikke minst for skjønne awards! Jeg setter virkelig pris på å få utvida bekjentskaps- kretsen her i Blogglandia! Hadde vært moro om vi kunne møtes "live" en dag :o) Her er teksten som følger award`n:
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom ,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Disse vil jeg gjerne gi en utmerkelse til- håper de blir godt mottatt- de leveres "rett fra hjertet";
Sylvia - du er min aller første bloggvenn, og jeg er så gla for å ha "møtt" deg! Du er hyggelig, artig, kreativ- og virker så omsorgsfull! Alltid en hjelpende hånd klar om man spør om noe, og du skriver oppmuntrende & koselige kommentarer hos meg- gang på gang! (og sender meg morsomme innslag på mail!) Det setter jeg stor pris på!

Majorogmeg- deg har jeg nylig "oppdaga", men koser meg sånn når jeg får være med deg og den nyydelige vofsen (ja, han er rett og slett VAKKER) på tur, og det i sjølveste gromby`n!! (Må si at jeg savner byen ekstra mye når jeg ser bildene dine- gått maange og lange turer med Luna i bymarka!)

Miann - deg "kjenner" jeg ikke, men er stadig innom hos deg. Liker godt kreativiteten din, og syns bloggen din er spesielt hyggelig! Flott at du stiller opp for ungene- de trenger å få utfolde seg og få brukt den krative delen av hjernen!! Ser du allerede har fått denne award`n tidligere, men håper du vil ta i mot en til likevel...

Livs hobbyblogg - du strikker så mye fint at jeg nesten blir stum! (skal endel til for å få meg stille altså!!) Alltid vennlige ord fra deg, og god hjelp når man trenger det. Takk skal du ha.

Jeg kan telle, altså! Veit at dette bare er 4 stk. Har visst litt problemer å holde meg til reglene jeg....

5 kommentarer:

LivM sa...

Hjertelig takk skal du ha og hjertens takk for gode ord!

MajorogMeg sa...

Tusen takk for Award, jeg skal ta den med i neste innlegg.
Ha en flott fredag.
Klem fra Major&Mossan

Bitt@mi sa...

Hei!
Har en utfordring til deg i bloggen min!
Ha ei god helg!

Sylvia sa...

Næmmen Elin. Tusen takk for de hyggelige ord om min blogg, og for utmerkelsen. Vet du, denne har jeg fått 2 av i dag. Kan tro jeg føler meg beæret!!!!
Ønsker deg en riktig flott helg min venn. Klem

Gry sa...

Hei på deg.
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ekstra stas for meg som er nybegynner at du har funnet veien og skrevet kommentar uten at jeg har vært på besøk først:)) Bare stas at du har lagt meg i lista di, regner med at det er greit at jeg legger deg til min liste også. Du lager så mye fint og så skriver du så flott om de viktige tingene i livet:0)