Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 23. februar 2009

Lørdagskos med tantebarn og "TOWANDA"

Vi skal ikke skryte på oss at vi er supertanter som til stadighet passer tantebarn, men vi prøver nå å finne på noe hyggelig med dem dann og vann. Det er bare disse to som bor i nærheten, de 6 andre bor hhv i Grimstad, Porsgrunn og Stavanger- så de ser vi ikke så ofte som vi kunne ønske oss. På lørdag kom nå de to minste til oss (Anneli på akebrett og Andrea på ski. I midten ser dere madamkjerringfrua mi Kristin), og vi hadde en super dag. Først var vi en tur på "nedsida" huset- hvor begge jentene blei dratt av Luna- det var stas!!!! Canopus var selvfølgelig med (som alltid!), og han gjorde seg til så godt han kunne. Det blei litt aking i hagen før Kristin gjorde klar bålplassen. Vi skulle jo grille pølser på bålet!
Her hadde vi lagt ut et sitteunderlag til Andrea, men Luna er visst en sjølutnevnt prinsesse- og "kladeisa" rumpa si midt oppå det. (Hu hadde et eget ullpledd å sitte på da....) Minstejenta var kald på beina- og dessuten hadde hu så "bustete" sokker (regner med det var en krøll på dem?!), så vi gikk inn. Snille Andrea og tante Kristin kom med bålgrilla pølser til oss inne. Etterhvert snødde de nesten ned der ute, og da var det godt med kakao, popcorn og nystekte "lapper" innomhus. Det var en herlig dag- med mye snø, latter, kos og kakao i hele sofaen, hehe. Godt vi har skinnsofa ;o)
Og så har vi ENDELIG fått "Stekte grønne tomater" i hus! Det er vårres yndligsfilm, og vi har sett den maange ganger (Kristin kan nesten alle frasene!), men vi blir altså ikke lei!!! Så da vi oppdaga (etter evigheter med leiting) at den nylig hadde kommet på dvd i Norge- ja, da var vi ikke seine på labbene! TOWANDA! (det er altså èn av de mange frasene i filmen....) Virkelig verdt å se- bare husk tørkepapir til snørr & tårer hvis dere er like lettrørt som oss....

5 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Filmen har jeg sett, og boka har jeg også lest:-) En ener i både film og bok-versjon:-)
Verdt å lese og se!
Ha en flott uke videre!

MajorogMeg sa...

Stekte Grønne Tomater har jeg sett 4 ganger!!!! Ler og GRÅTER like mye hver gang. En alldeles skjønn film.
Fin tur dere var på!! Bålbrenning og kakao! Herlig!!
Så fint bilde av bikkja, liten venn! Trivelig rase det der, har en i nabolaget av denne Springer Spaniel.
Klem fra Major&Mossan

mimouna sa...

Herlig med sånne turer, og så er det så godt å komme inn igjen i varmen etterpå. Ser ut som om både små og store koste seg. :o)

Marit sa...

Så ut som dere hadde en flott dag ute i snøen. Og "Stekte grønne tomater" - den er jo så fin. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den. Har den på "gammeldags" video, men bruker jo aldri det lengre. Kanskje jeg skulle invistere i Cd-en?

Jannicke sa...

Hei, Elin
Kjekt å lese hilsen fra deg, det er alltid like koselig.
Ser ut til at dere hadde en fin dag med tantebarn på besøk, det er koselig med slike aktiviteter. Likte forklaringen med "bustete" sokker.

Det er nok noen dager siden jeg har vært innom bloggen din, for jeg tror ikke jeg har sett bilde av de fine sokkene du vant; de var skikkelig flotte. Bare husk på å gå forsiktig i trapper, slik at du ikke sklir (kan være glatt, vet du...).

Tusen takk for tipset om link til "Tildas verden" den har jeg selvfølgelig snappet til meg.

Ønsker deg en fin-fin uke - klem fra Jannicke