Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

lørdag 29. mai 2010

V- stil pannebånd og smekke av restegarn

Det småstrikkes innimellom, og det er deilig å ha noe lett og inspirerende å strikke på.
V-stil pannebåndet er strikka av Hacho fra garnlageret, en morsom kveldsjobb :o) Mønsteret fikk jeg med gratis av Strikk Innom fordi jeg kjøpte et nytt hespe Hacho. Men brukes pannebånd lenger da?? Jeg sjøl bruker det ikke, hva med dere??
Lett mønster å memorisere, funker fint i kombinasjonen tv- titting og influensaskolt ;o)
Og en lilla/ mørk grønn smekke har det også blitt, flere rundt oss som har blitt (eller skal bli) foreldre, så denne puttes i gi-bort-kurven. Mønsteret er litt Myk Start, og litt mitt eget. Har gitt bort endel sånne, og har fått veldig gode tilbakemeldinger; De suger lett opp det som søles- uten å trekke gjennom på bodyene. Nice. Nå har Kristin begynt på en til vår ufødte babygutt, hans kasse må jo også fylles opp ;o)
(Både pannebånd og smekke er forresten med i garnlager- alongen på Projo)


Også er det sommersalg hos Green Spirit- anbefaler dere å ta en tur innom der, der finnes bl a økologiske pleie- og velværeprodukter. Hvem vil vel ha produkter full av kjemiske greier- når man får sånne snaskens saker- og det på tilbud?!

Jeg hekler litt om dagen, og nå nærmer jeg meg slutten på noe jeg gleder meg til å få ferdig. Økologisk bomullsgarn er tingen! ;o) Mulig jeg blir ferdig iløpet av helga- iallefall håper jeg det...

I dag er ikke hodet fullt av vanlig bomull, nå har jeg gått over til økologisk bomull- og det føles meeget bedre, hehe ;o) Helgeklemmer fra influensa- Elin- på bedringens vei

8 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Fint pannebånd og smekke. Høres bra ut at hodet nå er gått over til økologisk bomull, da er nok bomullslageret i hodet snart borte også :) Fortsatt god bedring!

monsol sa...

joda her brukes pannebånd av alle 3 jentene, de hadde en stund dilla på calometry pannebåndene så eg lagde maaaaaaaaange av de i alskens farger en stund så nå håper eg de har en stund for eg er litt lei av å strikke og hekle de.
godt å høre at du er litt bedre i dag,fortsatt god bedring til deg og en god helg.

Emme sa...

Joda pannebånd brukes, iallefall når jeg en sjelden gang er ute på tur om vinteren el i båten høst/vår. Kler ikke lue så da er pannebånd en fin løsning :) og det du har strikket er da så fint atte!!

De smekkene du strikker ser også supre ut så det er ikke rart du får gode tilbakemld om dem.

Nå når du har gått over til økologisk bomull i hodet håper jeg du snart er frisk fra inluensaen. God helg og hils *magen* ;)

Anonym sa...

Så mange fine ting du strikker!;-)ha ei super helg klem Lisen

Vibbedille sa...

Strikkede smekker er bare knallskjønt!! Har en del JOOOSAbomullsgarn liggende som skal blir smekker til en JuliJente-baby! Herlig strikketøy!

Kos deg og ha en herlig MGP lørdag!

Klem Fra Vibbedille ;))

amylin sa...

Fint pannebånd! Her brukes det pannebånd, ja. Tulla har i alle fall fire forskjellige og har bedt om at jeg strikker til minst tre av venninnene hennes som ønsker seg samme pannebånd som tulla, Calorimetry. Lillegutt syntes det var dårlig gjort at det kun var tulla som skulle ha pannebånd, så i vinter fikk han to også. Jeg har også et par pannebånd. Kjekt i overgangsperiodene.

sissels sa...

Flott pannebånd, og ja her i huset brukes det pannebånd.

Bestemor Drillo sa...

Pannebånd er populært hos mine barnebarn i hvertfall!!
Dette var et flott eksemplar!
God søndag både til deg og " magen"
Klem