Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 12. mai 2010

Har du også miniføtter? Eller kjenner du noen som har det?

Jeg ønsker å komme i kontakt med alle damer i hele Norge som bruker fra str 32- 35 i damesko (eller mindre!)
Sjøl bruker jeg str 33 og 34, og det er plent umulig for meg å finne sko som passer utenom barnesko (og da veit jeg om noen få steder som selger små damesko, men det er laangt fra min stil, dessverre). Jeg har handla noen sko fra utlandet, men med Norges tollsatser blir dette huttetu-dyrt! Og skulle du være så uheldig å få sko som ikke passer, og at du er nødt til å få tilsendt nye- ja, da må du betale tollavgift på det nye paret også. DERETTER kan du søke om å få refundert beløpet (men det er ikke sikkert du får det tilbake!)- og det er en møysommelig prosess som er nokså tid- og energikrevende. Og du må for all del ikke sende pakka fra deg sånn uten videre- du må innhente endel info, samt møte opp MED pakka hos tollvesenet og BLABLABLA.........
Nok er nok!

Nå skal det kjempes for å få et bredt utvalg av små damesko her til lands, men jeg trenger deres hjelp;

Har du små føtter (str 32- 35, el mindre) send meg mail til eos77@live.no- med fullt navn og skonummer, så danner vi en gruppe- sammen står vi sterkere!
Jeg har allerede èn skobutikk (som både er vanlig butikk + nettbutikk) på gli, men for å få fart på sakene bør vi være flere om saken.

Og kjenner du damer med miniføtter, få dem til å kontakte meg på e-mailen!

Håper på assistanse fra blogglandia nå, klemmer fra Elin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvis du ikke har så lang veg til Sverige, kan du handle med post restante til et postkontor dit. Søk om det på nettet. Da kan du spare tollen. Du må hente varen på postkontoret i Sverige. Går også og avtale med noen som har hytte i Sverige, om å bruke adressen deres.