Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 25. mai 2010

Litt småtteri- og nytt garn!!!!

Sjøl om influensaen har herja hardt her de siste 2,5 ukene har jeg da fått strikka litt innimellom.
Nok et skjerf er ferdig, denne gangen i Cascade. Det forrige strikka jeg i Wollmeise, og det kan du se HER  om du ønsker. Meiseskjerfet er blitt mitt yndlingsskjerf, og det er allerede mye brukt.
Hespa med Cascade kjøpte jeg på Projo- treffet i fjor, og jeg har grubla sånn på hva jeg skal strikke av det. Så datt det ned i hodet på meg at jeg ville strikke et skjerf til, og sånn blei det. Det blei ferdig strikka på en ettermiddag (på pinne nr 5), men pga influensagjesten tok det meg noen dager å få hekla kanten. Det blei ca 15 gram igjen av nøstet- perfekt!
Oppskrifta fant jeg hos DropsDesign, og er helt etter min smak. Dette skjerfet skal heller ikke forlate huset, så dermed er det med i Strikk til familien- alongen på Strikkeforum. Og siden det er fra garnlageret er det også med i Projo sin Garnlager- along :o) Juhuuuu!  
Jeg hekla en mobilveske som var tiltenkt tantebarn Andrea, men da jeg fikk snike litt på mobilen hennes- så jeg at jeg hadde laga den for liten. Dermed måtte jeg fram med garn og heklenål, og vips! så fikk hun en som passa. "Akkurat hva jeg ønska meg!!!" var kommentaren. *smelt*
Og nok en gang har jeg vært såååå flink til å strikke av garnlageret, men nå trengte jeg påfyll. Veeel.... Hvis jeg skulle måle utifra garnhylla og de 4 kurvene trengte jeg nok ikke mer garn sånn umiddelbart, men et raskt hjertemål viste en rask og kraftig nedsving- og sånn kan jeg jo ikke tillate!
Første runde blei handla inn hos Strikk Innom, og det måtte bli litt fancy sokkegarn- for jeg har meldt meg på en sånn derre plunge på Ravelry- hvor jeg skal strikke 52 par sokker iløpet av et år! *jubler og e`kke lite spent på egeninnsatsen*
Så har jeg "vært" utenlands, iallefall pr nett- og da er Garnkorgen en av mine yndlinger. Sokkegarn!
 

Før Mr Influensa kom på langvisitt kosa vi oss ute i sola med vannmelon, og det er både vofsen og pusen særdeles sprø etter- så da må vi jo dele!!! Begge spiser helst vannmelon sånn vi gjør det, og det med en iver og glød man ikke finner hos oss ;o) Yummie!En riktig så godvarm uke til både deg, deg og deg. Og selvfølgelig deg! ;o)
Klemmer

10 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Herlig skjerf du har strikket, og en kjempeherlig farge:-) Grønt er så fint, men har jeg strikket noe særlig i grønt? Neida, jeg sitter visst fast i orange/rødt, men nå må jeg prøve å komme meg løs fra det:-D
Mobilveskene er kjempesøte, regner med du får salg på disse. Midt i blinken for jenter, det!
Ønsker deg og nordlendingen din ei flott uke:-)
Klemmer!

Smarie sa...

Kjempeflott skjerf du har strikket igjen ;o) Og herlig garn som har funnet veien hjem til deg. Ha en strålende flott uke !

gyldenkron sa...

En pus som spiser vannmelon? Og jeg som trodde min katt var sær *lol*
Mye herlig garn du har fått deg, og så mye lekkert som du lager av garnet du har. Nydelig sjal, og heldige tantebarnet

Sissel sa...

Er så imponert over alt du produserer Elin! Det er helt så en mister pusten.. Fantastisk deilig garn du har fått deg og sjalet/skjerfet var bare nydelig...sikle, sikle... Grønn er min yndlingsfarge, så kanskje jeg må strikke meg et slik et, og helst av restegarn, mitt lager er enormt... Gleder meg til å følge med videre på bloggen din, alltid hyggelig med en liten kaffepause her :)
Ha en super dag, og håper dere er kvitt forkjølelsen for denne gang!
Klem Sissel

mrsjohn sa...

Hey great stuff, thank you for sharing this useful information and i will let know my friends as well.
australia flowers
flower australia

Hanne sa...

Mye nydelig garn, og kjempe fint skjerf :D Cascade er et veldig deilig garn synes jeg :D

monsol sa...

ådu,ådu, skal sei du produserer,nydelig sjal og farge,
vår hund er gal etter gulerøtter og sylteagurk av alle ting.og isbiter. hehe =)eg har fått helt sydilla og det er herligt. ønsker deg en flotters dag.
P:S Egget var nydeligt og teen smakte. =)

wims sa...

Knallfint skjerf :O)

Anonym sa...

Flott skjerf du har strikket!
Godt dere er på bedringens vei.
Klem Igi

Emme sa...

Selv med influensa får du en helt spesiell koselig vri på det du skriver om og det du viser er jo som alltid nydelig :)