Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 13. januar 2009

Klatrepus og sove- Luna

Klatrepus skuer utover jordet!Det er svææært sjelden at det svarte og hvite dyret med de lange øra får lov å ligge i senga, men de gangene hun får det- sovner hun på sekundet! Snooorker som en mann, og det har hun gjort fra hun var valp!

5 kommentarer:

mimouna sa...

Katter liker å ha oversikten ja. :o) Ser ut som den svarte og hvite koser seg godt der under dynen.

Lurte et øyeblikk på om du hadde en svært spesiell katt som hadde vært valp, hehe. Men nå ser jeg jo at "snorkeren" er en hund.

Angående Thermis så er jeg egentlig ikke så overbegeistret. Jeg MÅTTE bare strikke den for å finne ut hvorfor alle andre gjorde det. Forstår i grunnen fortsatt ikke hva som er så fantastisk med den, passformen er heller dårlig. Men gjort er gjort og strikket er strikket. Så kan jeg gå videre til neste prosjekt.

Anonym sa...

Vår hun sover i senga med oss hver natt, og oppå sengeteppet om dagen. Hun snorker noe helt infernalsk når hun virkelig sovner, akkurat som mannen :P

Takk for kommentar i min blogg. Liste må vi ha så vi kan ha oversikt, med 48 gaver i løpet av et år ( 2 til blir det i løpet av året) så må det til.

Ønsker deg og dine et fortsatt godt nytt år!

Lene , Fride og Fenris sa...

hei Elin
to fine venner du har der! Fride elsker også å ligge i senga - men helst oppå hodet mitt, så litt slitsomt... -ellers er det bare på skimyra de får ligge i senga hele natta -og da blir det ganske trangt med en schæfer-gutt som breier seg veldig!
Si fra når du får lagt sitteunderlaga/ridevottene da, så kommer jeg og ser :) -og skravler..
klem

Sylvia sa...

Heisann ELIN
Skjønne dyra dine da!!! Hund som snorker har jeg også hatt. Det er ganske morsomt!
Ang. spørsmålet om link, men bare at man ser navnet, er sikkert forskjellig hos meg og hos deg. Men jeg skriver navnet, klikker på det (så det blir blått) trykker på LINK, og skriver opp http....osv
Du må sikkert prøve deg frem.
Leser at du skal prøve deg på ridevotter. Lykke til. Det er lettere enn du tror.Så vet du det!
Ønsker deg en riktig god helg!!
Klem

Lissie sa...

Herlig bilde! :)