Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 29. januar 2009

Jeg har sydd meg strikkepinne- etui!

Her er mitt arva, overfylte strikkepinne-etui. Har ønska meg nytt leenge, men ingen sy-personer har forbarma seg over meg.... I dag kom jeg over sida til Babsy ,og der lå det en fin forklaring på å sy nettopp strikkepinne- etui. Det var så godt forklart med både tekst og bilde at jeg fikk masse sjøltillit- og tenkte at dette skulle jeg få til! Har jo ikke tid til å vente for å handle stoff osv, så jeg tok det jeg hadde.... La meg presentere mitt nye strikkepinne- etui som har nedbrett så ikke alle pinnene ramler ut hele tida! Nå kan jeg ikke skryte av å ha sydd perfekt, men så var det ikke det som var målet heller. En av planene for 2009- var å bli flinkere til å sy, og da må jeg jo øve!

Ikke fullt så skeive sømmer som sist jeg sydde, så noe forbedring har det altså blitt! Dere får jo ikke sett en eneste søm her, men tru meg når jeg sier at det er forbedringpotensiale til tusen!!!

12 kommentarer:

dorthe sa...

Du er jo flik til å så. Der er jo riktig fine:) Lykke til videre

Jannicke sa...

Kjempebra - du er flink. Har tenkt i flere år at jeg burde laget et slikt, men foreløpig har det bare blitt med tanken. Kanskje dette etuiet ditt gir meg en dytt...

Ha en fin dag - hilsen Jannicke

Wenche sa...

Flott strikkepinne-etui.Både når det gjelder søm og stoff.Også så praktiske som dem er da.

Solveig sa...

Fint strikkepinne-etui. Jeg har også lurt på å lage et, men det er langt fra tanke til handling. Nydelige votter du lager. Det var veldig fint med den blomsten på.

Elins Strikkeri sa...

Ååå så flink du er,det må vere supert med eit etui til å ha alle pinnane i. Skulle nok ha prøvd meg på eit slikt eg og :)

Monai sa...

Så flink du er til å sy.Strikkepinne etuiene ble kjempefine og de blir nok kjekke å ta i bruk.

Bonkjærringa sa...

Flott strikkepinne etui.

Hannesol sa...

Det var et flott strikkepinneetui, flink du som setter igang og får til! Jeg har ikke kommet lenger enn til å kjøpe stoff...

Jannicke sa...

Hei igjen, Elin
Takk for hilsen i bloggen min, det er alltid like kjekt å få hilsen. Etter at jeg kommenterte strikkepinne-etuiet ditt, har jeg funnet frem stoff og symaskin til å sy etui jeg også; godt å få inspirasjon. Takk for at du vil linke til siden min, jeg gjør det samme til deg for jeg er inne på bloggen din titt og ofte.

Ønsker deg en god helg - hilsen Jannicke

trulte sa...

Dette var da meget bra. Kan ikke forstå at du ikek kan sy :)

Litemuser Verksted sa...

Hei Elin...
Kjempebra - du er flink å sy.
Takk for hilsen i bloggen min, det er alltid like kjekt å få hilsen.
Lykke til videre.
Célia :)

Sylvia sa...

Hei ELIN
Sååå fint etui du har sydd!! Jeg kan sy, jeg også, men mest gardiner og puter...he he....
Slike etuier har jeg kjøpt meg. Kjøpte slike det står "bestikk" på, og de er like greie.....så slipper jeg iallefall å sy!!
Dagene mine bare flyr, og ejeg rekker ikke blogge......får se om det blir noe i morra da....
God helg