Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 3. mai 2011

Stor gutt, Olive og en jålete koseklut....

Tida har fått trippelt sett med vinger, så her er det bare å henge i stroppen- og nyyyte!
Bjørn Timian nærmer seg allerede 1 år, og vi lurer på hvem som trykket på "spol forover"-knappen... for- knips! så var flere mnd gått, og vi sitter her og lurer på hvor den forsvant....
Jaja, ingenting å klage på- når tida går fort er vel det et sikkert tegn på at vi har det godt. Vi nyter Bjørn Timian i fulle drag- han er en gullskatt!!!
Det må jo nevnes at vi har gjort et stort løft her hjemme også, mht hus og gårdsplass. Sånt tar tid! Og for ikke å snakke om ryddinga......... Drømmer spiker og materialer..... Hm. Men fint- det blir det!
Jeg har tatt meg litt tid til håndarbeid, så det dukker nok opp ett og annet her framover :o)

Ikke helt teken på å gå uten støtte enda, men han er flink til å stå- og løpe bak GÅtralla si!

Olive`n var VM- prosjektet for evigheter siden, jeg rakk ikke bli helt ferdig til VM- slutt- men innen 1-2 uker etterpå gjorde jeg den fiksferdig. Den har jeg nærmest bodd i, den er bare helt nyydelig deilig å ha på, og lillafargen er helt utrolig! Den er strikka av det berykta Wollmeise- garnet, og det er bare helt... helt herlig!
En morsom genser å strikke, man strikker halskanten først, så feller man av- får så å plukke opp masker for å strikke videre på sjølve genseren- ovenfra og ned. Alt i ett stykke, så ingen skumle monteringsjobber. Jeg fikk litt drahjelp av Bitta vedr hva oppskrifta mente med halskanten- og deretter var det full pinne. En lett genser å strikke vil jeg mene.
I sola her ser den nærmest blå ut, bildet underst viser bedre fargen- sjøl om det nok er litt mørkt...

Så har vi ei venninne som har termin på sjølveste 17. mai. Hun, som vi, liker en så kjemikaliefri hverdag som mulig, og da er silke/ull- garnet fra Nøstebarn en perle. Siden nøstebarnet i magen viser seg å være ei jente- måtte det ei "fløyse" (les: sløyfe) til, og selvfølgelig måtte kluten ha innslag av råååååsa! Så da er det bare å vente på lillegull, sånn at resten av pakka kan overleveres ;o)
Kosekluten er en kopi av koseklutene til Gode Klode- Pernille (se link nede til høyre)- så jeg håper jeg ikke får "fik-på- lanken" ;o) Pernille- jeg klarer uansett ikke å få til UTTRYKKET du klarer- du er simpelthen en kunstner av rang!


Så vil jeg takke for at jeg har blitt "etterlyst" av så mange- både her og der. Jammen er det koselig! Håper dere alle har en flottfin snartsommerdag, og at dere nyter hver minste lille stund som kan nytes!

Gode fartsklemmer fra meg ;o)

7 kommentarer:

Ruths datter sa...

Skjønningen. Herlig gutt dere har. Jeg har barnebarn i samme alder og du for en glede det er å få følge med ham. Kos dere.
Klems

MayM sa...

Å, så stor gullklompen har blitt, ikke rart dere ahre nok å holde på med om dagen. Herlig alder :-)) Ogdt å se deg tilbake i forum og bloggverdenen igjen også. Har savnet deg :-)

Sidsel sa...

koselig at du er tilbake
Gleder meg til mere fra den kanten
OG SÅÅÅ heldig du er som har en så skjønn gutt ...
Ha en fin tirsdags kveld

LivM sa...

Så kjempefint at du blogger igjen! Og så stooor som klumpen har blitt da. Herlig krabat!
Flott topp du har strikket deg.
Klem fra meg :-)

Bitt@mi sa...

Ååååå, så artig å se deg igjen, eller jeg så jo mest bare en genser...hihi:-) Men den var til gjengjeld überflott, og riktig lekker til deg:-) Og så herlige Bjørn Timian da - han er jo bare til å spise opp:-) Ikke rart ikke dere har tid til så mye blogging og annet, kan jo ikke la være å kose med ham:-)
Store klemmer til dere alle tre! Kjempeflott å høre at alt var bra:-)

Bodil sa...

Så kjekt med eit innlegg frå deg igjen, og for ein storsjarmør Bjørn Timian er :)
Flotte ting du har strikka, og gensaren var jo kjempefin. Ha ein fin mai:)

Marit Johanne sa...

Du verden så fort tida går, syns ikke det er lenge vi så bilder av en liten baby og nå er ha alt stor gutt!