Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 16. mai 2011

Flere sitteunderlag og gaver/ premier i fleng!

Jeg lovte å vise fram resten av sitteunderlaga jeg tova på bestilling, og her er tre til (-dog med dårlig bildekavalitet):

Nr 4- med tulipaner
-og navn bakpå!

Nr 5- med sjøgull
-og selvfølgelig navn bakpå!

Nr 6- med blåklokker
og navn bakpå :o)


Så har jeg en litt artig historie... De av dere som har fulgt meg en stund veit vel kanskje at jeg liker økologiske produkter, og at jeg elsker kaffe. Evergood er min favoritt, og har vært det lenge- men jeg skulle så gjerne hatt den i en økologisk utgave. Så derfor sendte jeg likesågodt en forespørsel om dette til firmaet, og jammen fikk jeg svar! Ikke bare svar, men også disse to kaffeposene i posten- som takk for engasjementet!!! De hadde dessverre ingen planer om økologisk Evergood i nær fremtid, men kunne anbefale Green World- og den var faktisk veldig god.
(Ellers kan jeg også anbefale Ica sin "I love Eco"- kaffe, den er aldeles nydelig!)


Og så hadde Hobbyforum en trekning i Strikk-til-familien-alongen (for leeenge siden!), og jammen dukka mitt navn opp! Brunt lammeullgarn og 2 nøster Regia.

Så vant jeg forresten Ulvang- sokker verdi 1000 kr før jul- må jo ikke glemme det.


Og her er Hemmelig Venn-gava fra forrige gang (på Projo)
Tusen takk til Strikkelitol!

Og så hadde Projo gjettekonkuranse under VM, og jeg mente at Norge tok 8 gull- hvilket vi gjorde, og dermed vanket det enda en premie til meg!!
Garn til meg:
og lastebil med tipp til Bjørn Timian (fra søte, snille May Lis på Projo). Den har vært en trofast følgesvenn siden den dagen- den må med overalt! Såå stas!

Og så hadde Bitta trekning på bloggen sin Meisebo, og jammen kom mitt navn opp her også!! Hurra! Og den observante leser har kanskje fått med seg at nok et hespe med lammeull fant veien hjem til meg- i beige denne gangen. Spørs om jeg skal strikke noe til Bjørn Timian gitt... Og det grå hespet til høyre er visst en Bugga (som jeg ikke kjenner fra før, men det var deilig og mjukt! Mmmm.) Tuuusen takk, Bitta!!!

Hva slags håndarbeide frister dere i disse varme dagene???

6 kommentarer:

MayM sa...

Nydelige sitteunderlag du har lagt igjen. Du er så flink til å tove sitteunderlag. Du store min så mange gaver du har vunnet i det siste.Jammen har du vært heldig, men som jeg pleier å si " Det vanker mye godt på snille jenter ! ;-)

Marit Johanne sa...

De sitteunderlagene dine er så lekre! Og så heldig du har vært til å vinne mange fine premier! Ha en fin 17.mai med deres lille Bjørn Timian imorgen.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Likte åssa de sitteunderlagene.De er bare herlige.Jøss hvor du har vinner lykke.Gratulererså mye.

Bitt@mi sa...

Du er superflink med sitteunderlag:-) Og så mye fint du har fått i posten -her blir det mye fint å se i bloggen din framover.
Det beste bildet ditt var nå allikevel Bjørn Timian - du verden så stor en gutt dere har fått - og såååå nydelig:-) Hvem har tid til å blogge så mye da? :-)
Klemmer til alle!

Sissel sa...

God kaffe gjør dagen bedre:) Sitteunderlagene dine er bare nydelige, kjempelekre. Og så heldig du har vært på gavefronten. Gleder meg til å se hva du skal lage av det:) Ha en flottfin dag (som du selv sier :))

Klemmer

Guri sa...

Nå skjønner hva det vil si å ha vinnerlykke!! Det var jo utrolig mye!! Heldiggrisen!
Sitteunderlaga dine er bare kjempelekre!!
God helg! Klem :)