Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 7. juni 2010

Skjerf og sokkepar 2 av 52 klare :o)

Enda et DropsDesign- skjerf er ferdig. Jeg liker godt å strikke disse, heklinga rundt er ikke fullt så gøy, men det må da til ;o) Dette er strikka av Malabrigo sokkegarn, det er helt vidunderlig som skjerf- så dette garnet kan brukes til så mye mer enn bare sokker!!! Malabrigo- garnet er fra garnlageret mitt- og da er det jo deltaker i Projo sin Garnlager- along. Jammen er jeg flink til å strikke fra lageret om dagen! *nikker iherdig, og gir meg sjøl en godklapp på skuldra*
Og her er sokkepar nr 2 i "52 Pair Plunge IV" på Raverly klart. De er strikka av Flat Feet- garnet jeg kjøpte nå nylig, og jeg brukte pinne nr 3.
De som har fulgt meg en stund veit kanskje at jeg kun har strikka vanlige raggsokker til nå, men den tid skal heretter være forbi! Jeg har starta kjempeforsiktig, med eget mønster- og jeg vil påstå at Victory er et passende navn på disse sokkene.. Det er jo en stor seier for meg at jeg har kommet et "sokkestykke" på vei, og så er det "V"- er i lange baner på dem! Siden det er første par ut med mønster- strikka jeg dem i str 27/ 28... Babysteps you know...
Og for virkelig å utfordre meg sjøl har jeg meldt meg inn i Sokkeklubben hos Projo, og har allerede mottatt første pakke. Huhei så spennende!!
Her er baksida av leggen, Victory all over! :oD


OBS: Bodil har 1- års bloggjubileum, og i den anledning har hun en give away. HER kommer du til den koselige bloggen hennes.

Ha en vidunderlig flottfin uke, klemmer fra Elin

10 kommentarer:

Muffin sa...

Jeg heier på deg, vanvittig prosjekt du har begitt deg ut på. Som vanlig har du strikket sååå fine ting, tenk at det blir tid til skjerf med den sokkeutfordringen hengende over ;)

Silje sa...

Sååå søte små sokker. Syns de var kjempefine med de V'ene!!

min-design-strikk sa...

-huhei som du er produktiv :) det er flott. Artig måte å strikke skjerf på og strikker du et par sokker i uken?? Ser du er på ravelry, hva heter du er?? har nylig kommet meg innpå der, men går litt tregt med meg.
ønsker deg en god dag og klem fra meg :)

Wenche/chawo sa...

Flott skjerf og fine sokker

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig sjal og sokker.Du er kjempe flink.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil ♥

Restegarn i Nord sa...

Gratulerer med Victory, og det flotte sjalet du har laget!
Ha ei finfin uke;)

Bitt@mi sa...

Nå har du vært skikkelgi flink:-) Det var kjempefine sokker, og det er ikke bare, bare å begi seg ut på lace-sokker:-) Gratulerer - fra nå av går det bare en vei:-) Snart ser vi de lekreste kreasjoner fra deg...hihi:-)
Klem!
Ps...skjerfet var nydelig, det også!

strikkedilla sa...

Kjempefine sokker. Litt av et prosjekt du ahr startet. Nydelig jakke også

Monai sa...

Så flott et skjerf i nydelig lilla farge og sikker deilig å ha på seg.Fikk lyst til å lage et slikt selv også.Da er du godt i gang med sokkestrikkingen ser jeg,fine er de.Imponerende at du skal strikket 52 par sokker på et år.

Guri sa...

Her var det mye fint! Dumpa innom bloggen din, og kommer helt sikkert tilbake :) Håper det er greit at jeg legger deg til i bloggen min :)