Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 20. juni 2010

Tepper, mobilveske og Bjørn Timian

Gutten vår er allerede en veldig grei kar;
Jeg sa til`n mens han enda lå i magen- at han måtte vente med å komme til jeg var ferdighekla på vognteppet hans. Torsdags formiddag vaska jeg det- og la det til tørking/ blokking- og på fredag kom Bjørn Timian (og det på termindato!) Allerede en gutt som hører på Mamsen sin! *smelt*
Teppet er hekla i økologisk bomull, deilig og mjukt- og i mangel på oppskrift på sekskanta ruter- som jeg egentlig ønska- blei det ordinære oldemorsruter (eller heter det mormorruter/ bestemorsruter??)
Dessverre lå pjokken og sov i hengevugga bak- så han blei ikke med på bildet denne gangen, men linselusa med lang svart hale- og som sier mjau bare MÅTTE være med- bare litt.... Ser dere labben hans til venstre i bildet? Det var klin umulig å unngå han i dag!
Den som sover synder ikke!!!
Her koser Bjørn Timian seg på økologisk lammeskinn (garva helt uten giftstoffer!) og økologisk sengesett i lin- kjøpt hos Purnatur.
Natural all over!! <3
Jeg hekler fremdeles mobilvesker, men måtte lage noen mer barnevennlige (for jammen er det mange barn som tusler rundt med mobiler!!!) Her har jeg brukt av restegarnet- igjen, og idèen kom snikende. En bloggleser (monsol-monsol) foreslo at jeg kunne bruke det rosa fluffy garnet på mobilveskene- og da så jeg for meg en klovn med en gang. Hurra. Ikke det at jeg brukte hauger og lass av dette garnet, men litt er bedre enn ingenting! Takk for tipset, Monica! Tantebarnet syns forresten den var sååå kuuul. Så da så.
Her er klovnen Stripe:
Med trykknapp- så det er lett å "late upp og late att att att"
Restegarn betyr at denne også er med i Garnlager- alongen hos Projo :o)
Så har tante Anne Hilde i Grimstad strikka det nydelige teppet til Bjørn Timian!! Dån! Vi er i ekstase over å få hjemmestrikka, og er evig takknemlig- for vi veit godt hvor mye arbeid som ligger bak! Deilig og mjukt babyull- dette blir favoritt!!!! Flott, ja?!
Ellers bare NYTER vi det å ha baby i hus, vi tar vare på hvert lille sekund- og han er jo bare verdens vakreste gutt (helt, helt objektivt sett, hehe) Vi har lengta etter dette i veldig mange år, og har noen forsøk bak oss- så vi er takknemlige inn til beinet over å endelig ha blitt mødre!
LYKKE!!!!!!!!!!!!!!

Riktig så god helg til dere alle, og tusen hjertelig takk for alle de søteste kommentarene på forrige innlegg!!!!
Verden er fiiiiiin!

23 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Himmel, så skjønn den gutten er, og det er veldig lett å se at han virkelig koser seg:-) Her er det naturlig overalt, og det er kjempebra. Ingenting er godt nok for en sånn liten pjokk med verdens beste bløte babyhud.
Skjønner godt dere er overlykkelige, og jeg unner dere det av hele mitt hjerte. Bjørn Timian kommer til å vokse opp som en høyt elsket unge, og bedre enn det kan ingen ha det!
God helg til dere, og klem fra meg:-)

LiCel sa...

Å få barn kan ikke beskrives, det må bare oppleves, og jeg er veldig glad dere også får oppleve det:-)
Både det heklede og det strikkede teppet er FANTASTISK!! Men si meg, når du hekler flere runder med samme farge, må du bryte tråden når du starter ny runde da? eller kan man bare snu arbeidet og fortsette, eller er det noe annet smart triks som jeg er uvitende om?
(jeg kan ikke hekle, men har prøvd meg på en knotete bestemorrute nettopp *knegg*)

Mourie sa...

Åh, nydelige gutten og jeg falt helt for navnet hans! Så deilig å kunne omgi et lite nurk med selvlagde deilige ullplagg, håper det blir en nr 2 for meg snart også!

Hanne sa...

Gratulerer så mye med en liten prins. Kjempe fine tepper, både det heklede og det strikkede. Stilig mobilveske :D

Red Hobbitt sa...

Gratulerer så masse med den lille prinsen!

Mammamiia sa...

Himmel og hav, så skjønn liten baby!!!! Dere må kose dere masse, nyte hver eneste dag, for tiden går så alt for fort!!! (synes jeg kjenner lukta fra babynakkegropa.... beste lukta som finnes!)
Den mobilveska var jo bare råtøff :) Artig!
Fortsatt god søndag. :)

Grete sa...

Så nydelig vognteppe og det hvite teppet er. Fin gutt.

Hedvig sa...

Gratulerer med Bjørn Timian! Han var kjempesøt! Flotte tepper med delikate farger. Og kul mobilveske!

Silje sa...

Nyyyyyydelig liten gutt!!!

Teppet ser kjempedeilig ut, og den mobilveska var knallkul!!!

God helg til deg også.

Vibbedille sa...

Nydelig baby-SUKK og skikkelig kul mobil-veske!

Kos deg og ha en herlig søndag videre og ei flott uke!

Klem Vibbedille ;))

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint baby teppe og mobil veske.Nydelig baby.Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil.

amylin sa...

Gratulerer med det beste i verden! Han var utrolig søt, og bare ved å se på ham, kan jeg liksom høre de små koselydene han sikkert lager. For et søtt babyteppe og morsom mobilveske også. Glemte nesten å kommentere det, siden mottakeren var så skjønn.

Stines Lille Verden sa...

En nydelig gutt! Gratulerer så masse :) Man blir helt varm om hjertet når man titter på sånne søte små.... Det største mirakel som fins! Jeg har vært så heldig med å få 4 herlige sjarmtroll - de betyr alt for meg! Nyt tiden og kos dere :)

Fantastisk flotte tepper! Tenker det blir noen favoritter ja...

Klem :)

Wenche sa...

Gratulerer med en skjønn liten gutt.
Du har en koselig blogg,
håper det er greit at jeg blir en følger av deg?

Ha en fin dag med den lille..

Mvh Wenche

Sylvia sa...

Kjære dere
Gratulerer så mye med Bjørn Timian. For en skjønn baby. Forstår godt at dere er stolte mødre begge to. Lykke til!!

Frøken Plomme sa...

Verdens nydeligste han er!!!! :^D :^D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ *dåån* *smeeelt* *sukk* ;^D :^D Dere er bare så gode!! KLemm!

Kikka sa...

Så nydelig! Gratulerer med den lille gutten!
Ytrolig flotte tepper han har fått, forresten:)

Emme sa...

Kjære dere, så aldeles nydelig Bjørn Timian er og så inderlig fornøyd og deilig han virker. Gleder meg med dere og ønsker dere en herlig flott sommer :)

Charlotte sa...

Nydelig vognteppe:) Og gratulerer til dere begge med en så herlig prins:)

Pinnepenn sa...

Han er bare vakker! Morsom mobilveske du har heklet, og fint teppe. Både heklet og strikket. Det varmer å få hjemmestrikket, spesielt når men vet hvor lang tid det tar.
Jeg unner dere morslykken begge to!

Maria sa...

Tenkte å komentere mobilveska di, men den blekner nå i forhold til bildet under. Sukk for en herlig krabat.

Marit sa...

Et nydelig teppe til en kjempe søt gutt! Gratulere!

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.