Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

lørdag 10. april 2010

VÅR! Og en "Flower"- lue...

Jeg har tatt tålmodighetstesten, og jammen bestod jeg!! For de årvåkne bloggleserne mine har vel fått med seg at jeg er litt utålmodig- og at jeg syns nålefilting er en prøvelse?!!!...
På Panduro (var jo der heromdagen) var det halv pris på påskestæsj, og salg er min favoritt! En av duppedingsa som blei med hjem var en materialpakke; Ullegg. Jeg droppa typisk påskepynting, og gikk for VÅR- farger, og for meg er det sterke og knæsje farger- gjerne i en litt utypisk kombinasjon.
Ser at det er noen "helgedager" her og der, så jeg får vel dra fram nåla igjen en vakker dag...
Så har jeg strikka enda en lue! Snodig nok nå som sola varmer så godt, men jeg har nok hatt våren i fingrene likevel... Bakfra ser jeg en blomst, derav navnet "Flower" ;o)
Denne - som de to siste luene- er også strikka med 3 tråder; Babyull, mohair kitten og glittertråd. Oppskrifta? Hm. Nja. Tja. Joda. Veeldig nøye planlagt kan du tru!!! Nope. Så absolutt ikke. Fiks ferdig på et øyeblikk, uten så altfor mange tanker- annet enn hva som foregikk på den firkanta boksen....
Denne er også laga av restegarn, og er derfor enda(!) et bidrag til Garnslanke- alongen på Projo :o)
Ser du blomsten?
Ellers har vi benytta lørdagen til å rusle/ vasse i hagen i dag. Enda endel snø igjen hos oss, men den er så absolutt på retretten!!! Jeg elsker å rake, så der snøen hadde "glidd bort"- der er det nå raka! Ivrig i den tjenesten der altså!!
Jeg så forresten den aller første krokusen i dag-  HURRA!
Åssen ligger det an hos dere da? Snø- eller full vår? Har vakre blommer vist "nasin" sin enda??

8 kommentarer:

Smarie sa...

Flott lue ,og nålefiltingne var jo kjempeflott ;o) Her har det vært vårrengjøring...vasket vinduer, gubben skfitet dekk og vasket bil. Imorgen er det opp med trampolinen til lille prinsessen ;o) Og det har så vidt begynt å spire i bedet;o) Herlig årstid !

Anonym sa...

Nålfiltingen ble kjempe fin - vårlige farger.
Her er det også mye snø, men det blir heldigvis mindre dag for dag.

Klem IGi

Muffin sa...

Kjempefin filting! Og en tålmodighetsprøve. Våren er omtrent sånn her også, litt snø og litt barmark, med noen snøklokker her og der. Ha en fortsatt fin vår, med eller uten lue.

dorthe sa...

Mye fint du har laget. Dere er heldige at dere kan take.. jeg har fortsatt en masse snø i hagen, men jeg prøver og spre den slitt slik at den smelter fortere:)

Pillan sa...

Fin lue du har lage og jeg elsket den pynten, herlige farger.
Her har det vært en utedag i hagen idag. Klippt noen busker og raka bort litt blad. Det er fritt for snø rundt huset. Det er herlig med vår.

Ha en fortsatt fin søndag!

Pernilla

mimouna sa...

Synes nålefilting er gøy jeg, men jeg har ikke prøvd så mye da. Fine, fargerike ting du har laget. Og luene dine blir så artige, mange spennende varianter. Restegarn er gøy!

Bestemor Drillo sa...

Den lua var helt flott!! Og jeg ser ingen" helgedager " på nålefiltinga! Nydelig alt sammen, jeg liker også disse fargene, men lander sjelden på dem! Er for gammel og konservativ tenker jeg!!!!! Nyt vårdagen! Klem fra meg!!

strikkefrua sa...

Jeg også er litt delt i forhold til filting. Men egga er kjempefine.
Lue med blomst også. Vi har en krokus innved en liten snøfri flekk foran huset. Ellers er det full vinter hos oss og det lenge etter at naboen har begynt å klippe gresset. Rart, det er sant. Vi har ikke så mye skygge heller. Det pleier å ende med at jeg skufler snø rundt i håp om at den skal tine fortere.

God vår.