Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 5. april 2010

Påskestrikk, kaosbilder og påskestemning

Hm. Da er jeg i gang igjen da; Svigerinna mi sa at det "hadde ikke vært dumt med Marius- genser til jentene...", og da var jeg solgt!
Vi fikk plutselig påskebesøk-og da blei det en plutselig bloggpause, men strikkepause har jeg sjelden - så her er påskeresultatet; En halvferdig Marius- bol strikka av Sterk (fra Du store alpakka), herligherlig!!! Denne er den første av tre gensere jeg har tatt på meg å strikke, og er samtidig den største...
Så lovte jeg på forrige innlegg å blogge om fnise- episoden... Her har dere det første kaosbildet. Det var absolutt IKKE dette jeg planla å ta bilde av, men siden snøen er så råtten og siden jeg ikke er ei mus- tryna jeg voldsomt. Gang på gang! Dette bildet er tatt i farta, helt uten å vite om det- men det blei da ganske spenstig, syns du ikke??
Hold inn magen, slutt å pust- så skal du se snøen bærer meg................ Eller???? NOPE! Heller ikke dette jeg tenkte å ta bilde av, men nå nærmer det seg.....
"Noen" er klokere enn "andre"... Hrmf. Jeg blei klissklass våt på beina av å kave rundt langt nedi snøkaoset for å få foreviga dette;
Kristin er ute med kulemage (thihi) for å pusse vinduer- med TRUGER på beina. Ah. Så lurt. Til opplysning holdt hun seg god og tørr på beina, mens jeg derimot....... Grrr.
Nålefilta påskeegg. Dette filta jeg for noen år siden, og er en av de få tinga jeg har hatt tålmodighet til å nålefilte (Det er jo bare sååååå kjedelig!!!)
Mamma kom med flotte påskeblomster til oss!!!
Og dette blei tatt under The Earth Hour :o)
Håper alle og enhver har hatt en supertopp påske- med eller uten sol!!!
Klemmer fra Elin

7 kommentarer:

Torunn sa...

Herlege bilete!! Kjenner meg igjen. Eg skulle knipse bilete av nevøen min då han hoppa på snowboard. Måtte krype meg bort til hoppet og stod til livet i snø. ;)
Nydeleg Mariusgensar!!

Wenche/chawo sa...

Flotte bilder og Mariusgenseren ser ut til å bli nydelig.

MayM's hobbyblog sa...

Koselige påskebider. Kristin var jammen smart når hun satte på seg ruger. SÅÅÅ koseig å se at det er blitt en kul på magen.

Anonym sa...

Genseren blir kjempe fin, flotte farger. Litt av en jobb du har foran deg, det tar litt tid å strikke 3 Mariusgensere...

Håper dere får en fin uke!
Klem Igi

Pinnepenn sa...

Jeg holder på med Marius selv, tvi tvi! Fine kulemagen! :)

Birgitta sa...

Härliga bilder du bjuder på. Trugor är nog bra att ha när man ska ut i snön. Hoppas snön försvinner snart. Vi har haft väder de senaste dagarna med sol och klarblå himmel.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Marit sa...

Nydelige farger på mariusgenseren