Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 26. april 2010

Mobilen min har fått seg en bodyguard ;o)

Å hekle meg ei mobilveske er noe jeg har tenkt på i en liten evighet. Det er jo ikke for at det er så komplisert at jeg har latt det bero, men jeg har verken funnet egna garn eller heklelyst- før nå. Jeg kom plutselig over dette garnet- innerst inni skapet- hengende i en Ikea-sak, og etter å ha sett Pernille trylle fram det ene etter det andre med heklenål og garn, dukka inspirasjonen og tiltakslysta opp! På nullkommasvisj fikk jeg meg altså ei stødig mobilveske, som er superpraktisk; Lett å nappe opp fra veska (mobilen min har nemlig en lei tendens til å gå seg bort nedi der....) og flottfin å henge rundt halsen om sommer`n- når jeg ikke gidder drasse på veskelasset :o)
Hohoi- dette er jo fra lageret- OG til meg sjøl, så dermed er denne også deltaker på Projo sin "Garnslankealong"- og Strikkeforum sin "Strikk til familien- along"
Garnet heter Style Miro- eller Miro Style??? Uansett er det fra Anchor- og det passer ypperlig til vesker, små punger osv- for det er helt perfekt stødig. Good beskyttelse for min (til tider) stakkars mobil ;o)
Hjertet kjøpte jeg av Sylvia (se link til "Ost, kjeks og rødvin")- som reklamerte for jobben sin for ei god stund siden; En liten kommentar om de flotte knappene var alt som skulle til- så fiksa Sylvia så jeg fikk kjøpt noen via henne. Tusen takk!

Vil samtidig informere om at Mammabutikken.no har konkurranse hvor du kan vinne tøybleie. HER kommer du rett til konkurransen.

11 kommentarer:

Ruths datter sa...

Den var skikkelig fin
Klem

Restegarn i Nord sa...

Søt og veldig praktisk:))

Bestemor Drillo sa...

På bildet ser det nesten ut som perler! Flott! Klem fra bestemor;)

Sisselshverdag sa...

Så søt, kanskje mobilen min skal få seg veske snart. Som deg, hanr tenkt det lenge men...
Ha en flott mandag :)

lykketrollet sa...

Stilig veske.. herlig garn.. og Sylvia er bare ett unikum..

Ha en fortsatt herlig dag..

Emme sa...

Kjempesøt og praktisk liten bodyguard :)

hisae sa...

Den var stilig... flott veske i fine farger

Strikkelitol sa...

Så fin mobilveske du har laget.

dorthe sa...

Kjempefin:) Har tenkt meg slik lenge, men får ikke somlet meg til å lage en..

Sylvia sa...

Dette er flotte gaver å gi bort!!! jeg har mobilveske fra Marimekko, men før jeg fikk denne, hadde jeg laget er felles pung for mobilen og fotoapparatet. Nå er f.apparatet alene der, men sammen med ledningen sin. Har den alltid med meg i veska.
jeg har tatt inn flere av disse hjertene, i alle fasonger og farger, og tenker faktisk på deg hver gang jeg ser på de.......Det er jo koselig!
Ha en fin helg, Elin!

Frøken Plomme sa...

Mmm! :^D Kjempefin, Elin!! :^D :^D