Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 21. mars 2010

Har du også irritert deg over bortkomne maskemarkører??

Det har iallefall jeg. Hver gang jeg trenger en eller flere maskemarkører må jeg alltid jakte på dem, og det syns jeg er unyttig bruk av tida! For ikke å snakke om hvor jeg gjemmer (!) dem når jeg er ute på reisefot... Som sagt; Evig jakt! Nå ville jeg denne unødvendige jakta til livs- og da oppstod denne idèen:
Jeg fant fram wire, smykkelås, stoppere, nål, tråd, saks og tang- og nå har jeg fått samla endel på ett brett; Strikkepinner, nåler og maskemarkører er nå alltid på samme plass- og er lett å ta med seg når jeg skal noensteder.... Jeg har jo alltid med meg strikketøy- sjøl på korte turer! Hurra for strikkepinne- etuiet! ;o)
Nå mangler jeg bare strikketøy- mappe og en stor veske, men mønstrene har jeg klare- nå venter jeg på motet!!!
Siden jeg så elegant spurte dere om det, må jeg vel dele mine prosjekter jeg også;
På pinnene just nu har jeg to stoore tepper, en ullbukse, et par korte "leggiser", en omslagsbody, et par votter. I tillegg har jeg noen ufo`er..... Og i morra skal jeg på farta- så da har jeg planlagt å legge opp noe nytt som er lett å putte med seg i veska ;o)
Kan du gjette hva????

PS; Trenger du maskemarkører, selger jeg det HER (Kan også lage på bestilling, send meg e-mail med forespørsel isåfall; eossalg@live.no)

5 kommentarer:

Bitt@mi sa...

God kveld, eller god natt:-) Stakk innom på en litt sen visitt, men bedre sent enn aldri. Lenge siden jeg har besøkt deg og her var det mye nytt å beskue:-) Likte godt strikkepinneetuiet du har laget - fant du mønster på det på nettet? Kunne tenkt meg å sydd et sånt selv...
Håper alt går bra med dere begge? Spennende tider dere går i møte:-) Jeg strikker på et babyteppe til ei venninne, og tenker innimellom på dere også:-)
Ha ei god natt!
Klem!

Tussi sa...

God idè med de maskemarkørene, men jeg er mest imponert over hvor mange prosjekter du har på gang - samtidig!
Ha ei fin uke :)

Bestemor Drillo sa...

Takk for ideen med maskemarkørene!!
Du har som vanlig mange prosjekter på gang ser jeg!! Vi får vel se det når det er ferdig?? Ha en flott uke;) Klem!

Pinnepenn sa...

Smart løsning. :)

sol sa...

Det var smart! Kanskje jeg må lage en festeanordning i etuiet mitt også.