Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

fredag 4. desember 2009

Ullen type, hjertelig ull, slappfisk og tidlig krøkes?!

Her er mitt nye ullmonster! Det mangler litt å knyte med, og så er den fiksferdig klar til salgsbloggen. Lurer du på hva det er? Det er en hemmelighetsball. Trykk på denne linken for å se de andre jeg har laga :o)Denne har jeg jo glemt å blogge. Den har allerede fått ny eier, den ga jeg som premie på en "navnekonkurranse" jeg hadde på Projo- forum. Det var forøvrig denne jeg lagde da jeg lærte tante & kollegaene å tove kjeleunderlag...


Så har vi slappfisken Luna! Denne benken er kjøpt inn med tanke på dyra; De elsker å sitte og kikke ut, men etter at vi bygde på- forsvant vinduet i trappa- til stor fortvilelse for de firbeinte. Nå er vi tilgitt! Men det er slitsomt å følge med på alle som tusler og kjører forbi, tydeligvis!!!


Hadde to av tantebarna her på lørdag, og jeg måtte flire for meg sjøl da jeg så hva 3- åringen hadde i bagen sin: Smokk, flaske, bleie, kosedyret og bladet Anlegg & Transport! Spørs om pappan hennes tenker at hun må tidlig krøkes som god lastebilsjåfør skal bli! Pappan min driver eget firma (Terje Tandberg Transport AS), og broren min er like engasjert- så jeg lurer på om de tenker at Anneli skal overta hele m.kka, hehe ;o) Meg blir det iallefall ikke!!!!!

Nå må jeg altså gå å tove!!! Klem fra meg som bare surrer i dag :o)

4 kommentarer:

Muffin sa...

Surredager er også dager!
Satt akkurat og blogga litt om en annen firbent slappfisk, hehe, tenk å være så avslappet. De hemmelighet-ballene dine er morsomme, ligner jo litt på pacman i 3d.

Bestemor Drillo sa...

De monsterballene er helt herlige,jeg skal finne noe fint å putte inni til de to største prinsessene mine ! Ha en god helg;)
Klem!

Wenche/chawo sa...

Flott monsterball og hunden er jo bare herlig

Birgitta sa...

Dina mönsterbollar är roliga tycker jag. Vem vet lilltösa kanske blir lastbilschaufför.
Kram Birgitta