Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 6. desember 2009

Sovemaskemonster med tråd i nesa?! Og pausestrikk ;o)

Det forrige ullmonsteret mitt blei solgt før jeg fikk sukk for meg, så da var det bare å lage en ny! Dette er nå den eneste ferdige, men jeg har mer ull som skal settes i system iløpet av kvelden, og de legges ut på salgsbloggen etterhvert...Neida, ingen sovemaske- rett og slett et hjertelig monster- som er lys våken!!!!


Her er pausestrikkinga mi. Jeg måtte ha noe lett og kjapt å strikke etter å ha nikonsentrert meg om kalenderskjerfet, og da blei det selvfølgelig lue! Egenkomponert sådan, ganske så lik ei jeg har laga før. Jeg tenkte at kanskje denne skulle passe fint til meg, men neida! Så gi endelig beskjed om du vil kjøpe den.... Og gi iallefall beskjed om du har forslag til luefasong, og tilhørende mønster!

Denne er strikka av Marks & Kattens sitt Sarek, og er 100 % ull. Jeg syns ikke garnet klør, men kona likte det ikke.... Jeg falt for fargene, elsker som kjent(?) flerfarga garn.


Nå har vi akkurat kommet oss hjem fra juletrefest som barnehagen til minste tantungen arrangerte, og vi er helt sikre på at støynivået var adskillelig lavere da vi var små!!!...  ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ullballene dine er kjempe fine! forstår godt at de selges fort.

Kos deg i adventstiden!
klem IGi

Birgitta sa...

Inte så konstigt om dina ullbollar säljer bra. De är ju jättefina.
Kramisar Birgitta

Pinnepenn sa...

Kule ullballer ja. Blir spennende å se om du finner en lue som du synes passer deg. :)