Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 22. desember 2009

Merker at det snart er jul, ja!

Nå begynner energien å dabbe av kjenner jeg, så nå skal det bli supergodt med juleferie!!! En strømpe igjen å tove (den skal toves nå i natt!!) ellers er jeg i mål. Et par julegaver rakk jeg ikke å få ferdig, men pytt...
Smetteskjerfet skal i gaveskuffen, mange babyer ser snart dagens lys- da er det greit å ha litt på "varastyret". Da vi var i Grimstad fikk jeg en liten pose garn av svigerinne Berit, og der var det mye brukanes- skjerfet er strikka av garn fra den haugen... :o)


Så må jeg bare få vise fram gangveggen vår! Her henger bilder jeg har fått av andre bloggere, og jeg er så fornøyd med dem!!
Det øverste er fra Muffins verden, og det er et av hennes fabelaktige malerier i kortutgave. Hurra, så koselig! Muffin er ei superkreativ dame som lager nesten alt hva det skal være!
Det nederste er fra Gode Klode (eller Gode Hode som jeg liker å kalle henne), og dette bytta jeg til meg. Hun fikk en hals av meg, og jeg fikk velge et av hennes bilder som hun har tegna sjøl! Det var jammen ikke lett å velge- myyye herlig der. Men siden jeg er så "inni hampen" opptatt- og gla i trær - falt valget på denne tegninga! Gå inn på bloggen hennes om du vil se alt det herlige hun tegner, men ta deg tid til å lese det hun skriver også- "gulle godt"!!!

Husker dere disse mormortøfla? Jeg skreiv at jeg hadde planer med dem, og dette var planen;
La de pynte opp gangveggen- og samtidig henge gjesteklar siden vi har så kalde gulv i vårt gamle hus :o)

Paniiikk!!!! Jeg kunne nesten se et helt hjørne av PT3- kurven, og den må altså være fyllt til randen før jul! Tenk om jeg skulle mangle akkurat den fargen jeg ville strikke med! Krise! Blei med noen andre nøster også, og dem har jeg konkrete planer for. Når jeg får tid er uvisst, men nå ligger de nå her. Klare som ull :o)
Har bare ett par votter igjen på Nygård Sport, og jeg syns jeg har nistrikka votter den siste tida; 3 nye blei levert i dag!

7 kommentarer:

Tussi sa...

Lurt med de mormortøflene...
Syns du har fått gjort masse, selv om energien kanskje ikke er på topp.

MajorogMeg sa...

Ha ei riktig god jul Elin:)
Kos dere:)
Juleklem fra meg:)

mimouna sa...

Du har jammen lov til å roe ned nå, du har jo vært supereffektiv!

Så fint dere har fått det i gangen, veldig hyggelig og personlig dekorasjon på veggene der. Og poser med garn er alltid kjekt å få! Holder på med små plagg jeg også for tiden, mange som får babyer nå virker det som.

Ønsker dere noen fine dager framover! :o)

MayM sa...

Nå er det på tide det snart er jul hos deg også så du får roet ned litt. Du har vært kjempeflink i det siste og laget nye flott.

Anonym sa...

Flott skjerf, har planer om å lage noen slike selv... Så lurt med tøffler som gjester kan låne!

Kos deg i førjulstiden! Klem Igi

Bestemor Drillo sa...

Er innom for å ønske deg en GLEDELIG JUL ! Kos deg masse !
Stor juleklem fra bestemor Drillo;)

Pinnepenn sa...

Her går det i turbo frem til jul, håper du får litt tid til å senke skuldrene også!