Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 17. september 2009

Premien er klar, vi maler og reklame for en blogg"nabo"

Aileen stakk av med seier`n på jublieumstrekninga mi for en tid tilbake- og hu ønska seg et turkis sitteunderlag med navnet sitt på. Resten var opp til meg... Ja, da er premien pakket og klar for å sendes til Bø i Telemark- og jeg håper det faller i smak.... Jeg hadde det iallefall supert da jeg tova det- alltid like herlig! Blir så gla og glemmer reint tid og sted :o) Motvirker dårlig humør- det slår aldri feil! Og vi maler og vi maler, og vi "Senser" det blir fint... Tralalalalala. Nå er jeg lei! Skikkelig dr*ttlei. Huff og huff, det gå`kke an- for vi har myye igjen! Har bare grunna + tatt første strøket i gangen, og har heeele stua igjen (både tak, vegger og gulv!)
Ja, ja- jeg skal ikke klage mer (trur jeg da), jeg får si som bloggvenn frøken Plomme (bak bloggen Gode Klode) skreiv i en sms til meg- jeg kan lene meg tilbake når vinter`n kommer, og være inne i nyoppussa hus :o) Goood trøst, frøken Plomme- med det Gode Hodet ;o)
Vi maler med fargen "Lin" i både gang og stue (og kjøkkenet skal også bli kledd i "Lin" når den tid kommer), da er det bare å boltre seg med flotte farger på godpledd osv
Her er enkel bilstrikk til å smile bredt av! Hva det er? Er det så vanskelig å gjette det da?Til slutt vil jeg reklamere litt for en blogg"nabo"... Hvem er hvem sin nabo i Blogglandia forresten? Anyway- Tovepia ønsker reklame for Tovebua- som er hennes flotte salgsblogg, og jeg reklamerer selvfølgelig med glede :o) Lykke til med salget!!!
Trykk på bildet, og du kommer rett til Tovebua


Huhei- så fort tida kommer og går, hvor blei det av tida fra april til nå???? Jeg hadde 1000 planer, og jeg har vel kanskje klart å gjennomføre 5... :o(
Ja, ja- bedre tid neste år. (Er lov å leve i trua iallefall)
Ha en super dag alle i hop, og skriv mer enn gjerne en kommentar- det hadde gleda en litt trist malesjel (som føler seg litt malplassert. Jeg skulle jo vært ute i finværet nå!)

10 kommentarer:

Monicas sa...

ka du streva:) koselig med hilsen fra deg hos meg....

Sissel sa...

Synes du er flink jeg. Skjønner godt at du mest har lyst til å gi opp maleprosjekt. Men gled deg over hvert strøk som blir tatt, så er det færre strøk igjen til du er ferdig;-)
Og det du strikket hadde nydelige og glade farger! Nyt høsten og ikke tenk negativt om oppussingen, plutselig er dere ferdig og kan nyte et perfekt verk dere har lagt ned mange timer i! Ha en fin og god høstkveld:-)

hobbyvenn sa...

Det er litt av en jobb å pusse opp ja. Bonusen er når det er ferdig og en kan lene seg tilbake og nyte jobben og slappe av... Så flott sitteunderlag du har laget.

Anonym sa...

Du holder på med mye for tiden. Nydelig sitteunderlag og teppe (?). Gleder meg til å se bilder fra et nyoppusset hus! Husk å ta noen pauser innimellom, ha en fin kveld!

Aileen`s strikkekrok sa...

Åååå så fint sitteunderlag du har laga til meg:)gleder meg til posten kjem,reiser til Bergen imorgo og kjem heim på Søndag,i tilfelle det skulle komme når eg er bortreist så veit du håffer hvis eg ikkje gir lyd fra meg,på forhånd tusen hjertelig takk og ønsker deg ei super helg:)klem:)

Pinnepenn sa...

Så fint sitteunderlaget ble. :)

sissels sa...

Skikkelig flott ble sitteunderlaget.
Sier bare kos deg med malearbeidet - du blir ferdig en gang skjønner du og da er det godt å kunne få sette seg ned og beundre det man har gjort.

hisae sa...

Flott sitteunderlag

Bestemor Drillo sa...

For en fargeglede du utviser, riktig til å bli glad av ! Ha en fin helg!

mimouna sa...

Fint sitteunderlag, det faller sikkert i smak hos mottakeren. Kjekt når man har det gøy under prosessen også, det gjenspeiler seg i det frdige produktet. (tovingen altså, men malingen blir nok bra den også) ;o)