Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

søndag 6. september 2009

Pilespids, Telemark- og Åsmund

Denne Pilespidsen har vært ferdig strikka i over en mnd, men så er det disse trådene som skal festes da.... Ca 1000 stk. KJEDELIG! Og da "glemmer" jeg det helt bort.... Men nå etter kraftig nakketak (som jeg til stadighet må gjøre) er tråder festa, og bånd tvinna.
Tantebarn Andrea hadde også lyst på Pilespids (etter å ha sett Anneli sin spanske utgave...), men hun ønska seg litt flere farger. Da gjenstår det å se om den faller i smak. Den er nok litt stor, strikka den i str 10 år, og Andrea er 8 (hun tar riktig nok snart igjen laaaaange tante Elin som måler hele 152 cm- så den er nok passe til våren igjen tenker jeg.)
Denne er strikka av restegarn, og jeg undres over hvornår lageret skal ta slutt.... Trur nok jeg har tryllekurver; Når ett nøste taes opp av kurven, dukker det opp to nye. Flere som har det sånn?
Så har jeg vært på rundtur i Vest- og Midt- Telemark, og DUVERDEN! Jeg skal tilbake! Så mye spennende å se, spise og drikke :o)
Vi var bl a innom Brattrein hotell i Notodden, besøkte Merete Löndal- en helt utrolig flink kunstner, var på besøk hos Frisk og Frodig eplemost - og fikk drikke så mye deilig eplemost som vi bare orka!!!! Så tok vi turen innom Seljord Vin, NAM!! Be ditt lokale pol om å ta inn disse (eple eller skogsbærvin)- om de ikke allerede har gjort det. De har også nydelig eple- og solbærcider (sånn ekte cider, som ikke er neddynga i sukker), og de selges i matbutikkene.
Vi overnatta på Rauland Høyfjellshotell, stakk innom Mjonøy kultur- og turistsenter på vei hjem- og der blei vi underholdt av Åsmund Nordstoga (broren til Odd Nordstoga), virkelig stemningsfullt!!!

Og her sitter jeg. Full av inntrykk og idèer. Og med et hus som fremdeles står oppned. Dermed må alle tanker og idèer ligge litt til, svigers er her- og de er til enorm hjelp! Nå får også jeg stå på litt!
God søndag til dere alle!

11 kommentarer:

MayM sa...

Så ut til å ha vært en spennende og hyggelig tur du har vært på . Telemark er spennende og har mye å by på.

Pinnepenn sa...

Så spennende tur. Den Pilespidesen var riktig så flott. :)

LivM sa...

Flott pilespids du har strikket. Morsomt med stripete utgave!

Bestemor Drillo sa...

Den var skikkelig fin ! du lager så mye fint og jeg kjenner igjen dette med festing av tråder, det er kjedelig , men da er jo arbeidet straks ferdig. Ha en fin kveld!

Maibritt sa...

Så artig reise du har vært på da, den pilespidsen ble knallfin.

Tovepia sa...

er så søte disse pilespidskjolene!
Flott tur du har hatt, ser jeg;)
Kos deg videre denne kvelden;)

Rigmor sa...

Flott topp ! Høres ut som du har hatt en flott tur,Cider er bare kjempegodt, og denne ekte du fikk servert er sikkert enda bedre enn den vi pleier å kjøpe i Sverige.

Elins Strikkeri sa...

Så flott pilespids du har strikka, og det hørest ut til at du har hatt ein flott tur:)

Bitt@mi sa...

Det var en kjempefin Pilespids - fargene var utrolig fine! Ja, det er rart med det restegarnet - for ikke å snakke om hele garnlageret... blir nok aldri tomt. I hvert fall ikke hos meg, det bare vokser og vokser... :-)

Sylvia sa...

Å, så koselig tur du har hatt. Masse opplevelser, ja!!
Og pilespidsen var flott. Kanskje på tide å strikke en selv, nå da! har jo garn nok, ligsom!
Lykke til videre med huset...

Marit Johanne sa...

Flott resultat av garnrester! Mystisk med slike garnlagre som aldri tar slutt.
Det ligger en award til deg på bloggen min.
Alltid koselig å titte innom bloggen din.