Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

fredag 22. mai 2009

Serviettringer til konf., nøstebarnjakke, lue til huer og kontraster

Jeg elsker jo som kjent å pusle med div håndarbeid, og når ei venninne spør om jeg kan hjelpe til med å lage "pyntestæsj" til datterens konf er jeg ikke sein å be!!! Bordkorta er ferdige, de laga vi hjemme hos dem her en dag. Glemte å ta bilde, men de blei fine- og viktigst av alt: konfirmanten var fornøyd! Hun hadde forøvrig valgt fargene sjøl- brun pynteløper midt på bordet med disse fargene på "stæsjet" må det jo bli en suksess! Siden det blei litt knapt med tid da vi laga bordkorta- tok jeg perler, ståltråd og blomster med hjem- og nå er 26 stk ferdig og klar for levering! (faktisk laga jeg to ekstra, bare sånn i tilfelle...)
Kusina min sin lille Albert har kommet, han så dagens lys 10. mai- 5 dager før termin, og siden jeg mistenker henne for å være opptatt med annet enn å lese min blogg om dagen- legger jeg ut bildet av jakka han skal få... Nøstebarnjakke med hette strikka i 2- tråds merinoull fra Nøstebarn. Fargen måtte bli brun- for det var det mamma`n ønska seg.
Ellers har jeg strikka ei lue til huer på SUS igjen.
I år så jeg faktisk på MGP (eller ESC som det vel heter nå...), og for første gang siden jeg var lita syns jeg ikke det var bortkasta å se dette showet. Faktisk endel bra sanger, og vår egen Rybak er jo bare superflott å høre på!!! Lua blei strikka under storshowet, og før jeg visste ordet av det var den ferdig!! Hvem gjorde jobben spør nå jeg... Kan ikke huske at jeg strikka den sjøl iallefall! Hm... Tydeligvis en lue uten oppskrift, men nogenlunde lik en jeg har strikka før- så jeg har vel satt på autopiloten uten at jeg var klar over det ;o)
Himmelsprettværet endra seg PLUTSELIG! Fra bikinivarmt til SVÆÆÆRE hagl! Tantebarn og venninne hadde akkurat prata om å bade, så kom "steinsleppet" fra himmel`n. Skal si de hylte!!! Opera`n neste.....Dere har kanskje lagt merke til at jeg er svak for utlodninger?!
Her er en til! Klikk på bildet, så kommer du rett til innlegget!
Birgitta har vevd løperen sjøl, og den ønsker jeg meg virkelig! Såå nydelig!I dag er det grått og vått ute, så jeg skal suse inne- husarbeid står på agendaen, og jeg gleder meg faktisk :o) Ha en flott dag allesammen, regn eller ikke regn.
Nok en gang- takk for alle søte kommentarer, det er virkelig hyggelig!!!

12 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så flotte serviettringer du har laga, og nøstebarnjakken var veldig fin!! Takk for god forklaring på direktelink, ha ei flott helg:)

Pinnepenn sa...

Så søte de serviettringene ble! Og fin lue og jakke. Du er flink. :)

Mammamiia sa...

Kjempefine serviettringer :) Kanskje vi får et bilde av ferdigpynta konfirmasjonsbord også? ;-)
Nøstebarnjakka ser kjempedeilig ut!

Takk for visitten i bloggen min:)
Ha en flott helg! (uten hagl....)

Hannesol sa...

Enig med deg, for en gangs skyld var MGP allright å se/høre på :) Og med musikk tel arbe' går ting (nesten) av seg selv - flott lue! -God helg!

mimouna sa...

Her går det unna ser jeg, du rekker jammen over mye, Flotte serviettringer, de ble lekre. Og den jakken er kjempegod, strikket en slik selv da Klumpen var baby.

Hagl er vel ikke det man ønsker seg når man planlegger å bade, huff og huff! Får håpe det blir en fin helg likevel. :o)

Hege sa...

Nydelige serviettringer!
Håper du får ei flott helg uten hagl ;)

Bodil sa...

Her var det utruleg mykje flott:) Ha ei fin helg!

Tovepia sa...

Så mye nydelige produkt du har her. Jakka fra nøstebarn-lekker! Det samme kan jeg si om serviettringer og lue. Nydelig vær:O) Da betyr det at det har vært varmt! Kos deg videre!

Anonym sa...

Imponerende effektiv dame er du!
Nydelige serveettringer og flott jakke!

LivM sa...

Ja dette må bli en fin konfirmasjon for dere har laget mye lekkert. Fine ting du har strikket også. Ønsker deg en fin helg!

Sylvia sa...

Hei ELIN
Jammen har du vært tålmodig med bordpyntlagingen...jeg går lei av sånnt halvveigs....de ble skikkelig fine.
Ser du har strikke fra nøstebarnboka, den har jeg også, og der er det så mye fint! I løpet av sommeren får vi også dette garnet til butikken...ja, jeg bare nevner det, altså.
Den lille trøya har også jeg strikket. det var så gøy!
Litt hest å sånnt i bloggen min nå.
Klem

Bitt@mi sa...

Nå kom jeg endelig inn på bloggen din igjen:-) Og så fin lue du har strikket! Ja, en kan lure av og til på hvem det er som lager alle disse maskene... Flott nøstebarn-jakke har du også fått ferdig - for ikke å snakke om serviettringene. Du må jo ha turbo i fingrene dine:-D
Ha en flott dag!