Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 28. mai 2009

Nøstebarnlue, tantunge som elsker småkryp og mormor- tøfler

Jeg strikka ei ullbukse i disse fargene for ei tid tilbake, og siden jeg hadde rester igjen av garnet- fant jeg ut at jeg måtte benytte det... Resultatet blei denne lua, med flette som ikke står i mønsteret- har jo prøvd "den andre" varianten før... Må jo fornye litt, ikke sant?!Helt umulig å "fange" de riktige fargene, men den grå er en mellomting av den på bildet over og under her...Lua er lagt i gavehaugen- med øremerket mottaker....Tantunge Markus i Grimstad elsker alt som kryper og kravler på bakken, og da vi GIKK tur på Marivollen for ei tid tilbake- fant han en hel masse kryp. MARIhøne fra MARIvollen for eksempel... Litt utydelig bilde, men dere ser den vel? Og minigresshoppe! Er den ikke nusselig? Og har ikke Markus herlige utforsker- vanter? Man kan se han liker å kikke med fingra :o) Og bare for å teste mobilkameraet- tok jeg et bilde av en maur (som jeg ikke er redd for i motsetning til de med 8 bein...)
Jeg hadde egentlig en venninneavtale i går, men pga sjuk unge- utsatte vi den. Da tok jeg med garn og dro på overraskelsesbesøk til mormor (der er jeg rimelig ofte, så en så stor overraskelse var det nok ikke- men hun venta jo ikke at jeg skulle komme da)
Mormor har alltid strikka sånne "mormortøfler" som jeg liker å kalle dem, og nå syns jeg tida var inne for at hun skulle vise meg.... Med lånte pinner - jeg valgte noen tynnere for å få de så tette som mulig- satte jeg i gang. Huhei, det var jo raskt og enkelt! Selvfølgelig brukt av restegarnet mitt, er fremdeles flink til å bruke av det... Jeg hekla en rød kant til slutt- samt hemper bak- sistnevnte for det de inngår i en plan jeg har. Det får jeg komme tilbake til seinere- når det blir aktuelt :o)

Ha en riktig fin dag- og langhelg!!!! Klemmer fra Elin

8 kommentarer:

Bodil sa...

Her var det mykje koseleg og fint:) Så flott med den fletta på hua! Koselege mormortøfler, og mange fine småkryp:)

Vibbedille:) sa...

ÅÅÅ det var en herlig lue! Så skikkelig GOD ut!

Kooos deg og ha en herlig pinse

Klem Vibbedille :)

Strikkelines sa...

Åh..ka koselig innlegg...flott lue, å skikkelig fine tøffla..:) digga bloggen din, førr du e så flink med det du laga..flotte farga...ha en flott dag..ska leit frem bestmorrutan mine igjen

Pinnepenn sa...

Så fin lue, og de tøflene så skikkelig gode ut. :)

Tovepia sa...

Lua var lekker og mormors tøfler var flotte! De må du lage flere av! Ha en kjempefin fredag!

sissels sa...

Skikkelig flott lue du har strikket her, og så har jeg virkelig kost meg med å se på småkrypa - jeg bare elsker dem. Stilige hansker tantegutten har foressten:)

Elins Strikkeri sa...

Så stilig den lua blei, og så kjekt at du var hos mormor og lærte å strikke tøfler det var nok ei kjekk stund! Og tøflane vart flotte, ha ei fin pinsehelg:)

Landliv sa...

Jeg pleier å bestille fra Nøstebarn men nå jeg er på besøk like ved butikken... Deilig å gå rundt og se og kjøpe direkte! Fine arbeider du har da!