Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 7. mai 2009

Om jeg holder på håndarbeid om dagen? Jada!

Klipper gressløk bl a.... Har MYE i hagen, og nå gjelder det å klippe det opp å få det i fryser`n før blomstringa setter i gang. Det ser kanskje ikke så mye ut, men dette er bare begynnelsen. Boksen er 1/3 full, og den rommer 1, 8 liter- så det blir mye snaskens å ta av til vinter`n igjen!Også strikker jeg litt... Holder på å fullføre flere andre "greier", men det tar litt tid. Så for å ikke gå av hengslene (ja, jeg blir litt utålmodig hvis det ikke blir ferdig på null komma svisj!)- har jeg strikka en halsvarmer til. Samt et par matchende pulsvarmere. Legger de ut på salgsbloggen min også, om noen er interessert i å være tidlig ute med julegaver e l. Disse er fort gjort, iløpet av en liten ettermiddag var de klare. Sånt liker jeg! Også har jeg solgt to halsvarmere, så da var det liksom ok å fylle opp litt ;o)

Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg med på fargealongen på Projo- forum- og fargen for mai er blå. Jeg har allerede bidratt, men jeg slenger med enda et, jeg. Bli med du også da vel- det er jo så moro!Dette settet er strikka av en tråd Bris, og en tråd Plumet på pinne 6,5. Hadde ikke oppskrift på pulsvanter, men det var jo heller ikke komplisert.
Oppskrift:
Legg opp ca 25 masker, strikk ca 19-20 riller (med en tråd Bris, og en tråd Plumet på pinne 6,5) Fell av, og sy de sammen på skeiva.
Sy på en pynteknapp- og voila! så har du et par deilige pulsvanter. Jeg syns de passer best med knappene øverst, da får du spissene ned over hånda- og det varma så godt!Og garnlageret minker fremdeles. Vært såå "flink"- ikke kjøpt noe nytt, bare brukt av det jeg har i hus (du skjønner at jeg har hatt endel, ja).

Men så hadde jeg bursdag i går, og da fikk jeg bl a 350 kr av svigers (som jeg gjerne kunne bruke på garn), og 500 kr i gavekort på den lokale (og superbra) garnbutikken fra mamma og pappa! Jeg trengte ca 2 sekund for å bestemme hva slags garn jeg skal kjøpe og til hva. Det skal jeg holde for meg sjøl, men kan avsløre at denne gangen skal det være noe til meg! Blir nok vintersyssel, for foreløpig har jeg mye annet jeg skal gjøre... Men gleder meg!
Her er noen bilder jeg tok da vi var i Grimstad for noen helger siden. Disse blomstene lukta fabelaktig godt, søtlig og bare NAM! Men ingen av oss kunne si hva slags blomst det er- er det noen av mine lesere som veit det????
Hadde sansen for denne "blomstervasen", så den må jeg jo bare vise fram!

Og til slutt må jeg bare vise hva jeg fikk av min kjære i bursdagsgave; En nydelig Embla- ring! Jeg så en link til den på Sylvia sin blogg, og fortalte Kristin at jeg ønska meg den.. Lurt! (Trykk på bildet, så kommer du til nettbutikken)


Ha en fin dag alle sammen, og legg mer enn gjerne igjen en kommentar- det er så koselig!!

8 kommentarer:

dorthe sa...

Du holder på med mye:) Mye fint på bloggen din:) Kos deg og ha en fin ettermiddag:)

Pinnepenn sa...

Så nydelig ring! Likte halsvarmerne og pulsvarmerene dine. :)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Så mange fine ting du har fått! Likte spesielt godt ringen!

Jannicke sa...

Hei, Elin
Gratulerer med overstått - ringen du har fått av Kristin, var virkelig flott; slitan!

Jeg trodde du brukte det meste av fritiden din på å gå turer nå om dagen, men kjekt at du får tid til håndarbeid også. Jeg hekler og hekler, har fått dilla.

Ønsker deg en god helg. Klem fra Jannicke

Elins Strikkeri sa...

Gratulerer så myke med overstått bursdag, kjempefin ring !! Flott sett du har laga,kan eg spørreom kor mange masker du la opp til halsen og ca kor lang du strikker den? Har så lyst til å strikke ein slik! God helg.:)

Farmors sa...

For en super ide med de pulsvantene! Hermer kanskje!
Gratulerer med dagen, aldeles nydelig ring du fikk!!!

Tovepia sa...

Så flink du er! Smart å tørke gressløk og tenke på vinteren. Er jo så godt å finne da;) Har ennå ikke fått prøvd meg på en hals, men det skal jeg, de er fine. Ha ei kjempefin helg!

MajorogMeg sa...

Grattis med dagen som har vært da!!! Bursdagsklem fra meg:) Ringen du fikk av Kristin var rålekker!! Og den vasen din? Råstilig!!
Har en gressløktue på hytta som snart tar overhånd i hele bedet mitt. Var så "smart" i sin tid i å sette ned en liten gressløk min avdøde pappa hadde i en krukke her. Nå er den over alt!! hehe.. Heldigvis har Major aldri tissa på det hjørnet..
Kos deg Elin og klem fra meg:)