Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

lørdag 20. desember 2008

Hurra! FERDIG!!!!


Nå er alle sitteunderlag- bestillinger i boks- 24 stk på ca 2 mnd. (Bildene av de siste kjem etterhvert) Det har vært såå moro og ganske hektisk.

Takker alle som har bestilt for tilliten, og håper dere er fornøyde! Kom gjerne med både ris og ros. (Og gjerne forslag til nye motiver- spennende å prøve noe nytt!)
Det har ikke bare vært sitteunderlag, har laga endel votter også- de selges unna før jeg rekker å blunke! Jeg har dessverre ikke hatt kapasitet til å holde Nygård- kurven min så full som jeg ønsker, men sånn er det innimellom.

Og skistrømpene blei levert i dag, og i siste lita kom jeg på at jeg skulle ta bilde- og så hadde jeg glemt mobilen... Bildet blei tatt med mammas (åååå så dårlige) mob. kamera, men jeg legger det ut etterhvert.

For de som trur jeg tar håndarbeidsferie nå- så er det aldeles feil! Sånt arbeid trenger jeg sjelden ferie fra! Så nå tar jeg fatt på de to gavene jeg har igjen å lage, heldigvis er jeg snart ferdig med begge, og de kan leveres på julaften. Puh... Og div Alpakka- garn dumpa ned i postkassa mi i dag- sammen med Harmony Wood- pinner (jippi!) og et par bøker til en svææært billig penge. Eneste ulempen er at jeg må avbestille ei hovedbok hver mnd i ett år. Ja, ja- det er det verdt!

Nå skal jeg nistrikke og tove litt til- SÅ skal jeg begynne på endel til meg sjøl faktisk; en lue, tre (fire?) par sokker, et skjerf og kanskje jeg ønsker meg noen pulsvanter. Tenk for atte det! (Hm, egentlig ønsker jeg meg en genser også- noen som kan anbefale en flott en?)

Ha en super helg! Klemmer fra en fremdeles litt pjusk Elin

1 kommentar:

Sylvia sa...

Så flink du har vært, Elin!!!!
En Alpakkagenser/jakke fra DSA kan jeg anbefale på det sterkeste. jeg har 2 jakker jeg har kjøpt, og de bruker jeg året rundt, til både pent og hverdags. Dyrt, men absolutt verd pengene, garantert!!!!
Ønsker deg en riktig god jul!! Klem.