Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 6. august 2013

Lik "Ullværket" på Facebook, og bli med i trekninga du også :)

På Facebook er det lover og regler å forholde seg til, og en av de er at man ikke har lov til å annonsere trekninger på siden sin- ei heller skrive hvem som er vinner så vidt jeg har forstått. Men det er fullt lov til å gjøre det på bloggen sin visstnok :o) Og det er planen min nå...

Jeg ønsker kort og godt flere "Likere" av facebooksiden min "Ullværket", og som takk for at dere "Liker" er dere med i trekninga av en håndlaga premie.  ("Liker" du allerede er du automatisk med i trekninga, og premie blir sendt så sant jeg får tak i adressa di)
Jeg bruker alltid random.org til dette, da blir det rettferdig- og det liker jeg å være.
Denne gangen er det kun FB, men jeg lover å ha en slik trekning kun her på bloggen også -sånn etterhvert.



Jeg har bestilt meg skilt. Aner ikke hva jeg skal bruke det til enda, men sikkert noe fornuftig.... 
Er det ikke flott da?

Og jeg er nok litt nostalgisk av meg. Jeg liker mye gammelt. Har huset "fullt" av gamle ting og møbler som er fulle av sjel. Ja, sjøl huset er av den gamle typen fra 1938, og jeg simpelthen elsker det.
Når man er såpass nostalgisk som meg, ja- da liker man godt sånne kleshengere av tre som egner seg ypperlig til å "kle opp" og stæsje litt. De under har jeg hekla av bomullsgarn, og jammen har det blitt noen flere som ikke er foreviga enda. Morsomt altså!


 Og jeg tover enda. Dette er en god stund siden jeg lagde, men jeg har jo ikke hatt tid til blogging på en stund- så her er et håndtova kjeleunderlag "Puse(s)katt". Har endel bestillinger om dagen, og jeg prøver å holde hodet over vann ;o)



Jeg jobber fremdeles jevnt og trutt med bukse- ufo`en, tror den snart lander. Puh... Og så har jeg lagt opp til en ny bukse, det er ei lita venninne av sønnen min på 3 år som ikke har noen til å strikke til seg. Sånt går ikke an! ;o) 

Hva slags håndarbeid driver du med om dagen da?


5 kommentarer:

Unnis Hobbyrom sa...

Så masse fint du lager :) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)

Elin Osa Søreng sa...

Takk, Unni. Jeg koste meg godt inne hos deg :o)

Sylvia sa...

Hei Elin
Takk for koselige kommentarer inne hos meg i det siste.
Så fin du er i den blå genseren du har strikket, foresten .
He he... Det var flere som reagerte da jeg snakket " dritt" om FB inne hos meg. Var ikke stygt ment, altså..... Men jeg synes at det er så synd at folk leggerned koselige blogger fordi de er. På FB istedet. Og jeg var på FB for mange år siden, men jeg orket ikke alt maset der, og fikk venneforespørsler av folk jeg knapt visste hvem var.
Jeg koser meg mye mere i Blogglandia jeg.
Ha en riktig fin dag.
Klem

Grete sa...

Så mye fint du lager. De gamle kleshengerene likte jeg godt. Fine og henge klær på :)

hobbyvenn sa...

Så koselig gryteundelag. Og bøylene husker jeg fra ørten år siden. Koselig å bo i gamle hus ja. Vi har hus fra 1918 og elsker det. Alltid noe å gjøre med det, men det blir liksom en vane.