Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 3. juni 2013

Store kontraster!

Lever du eller noen du kjenner på en ekstra stor fot?
Nærmere bestemt str 48/ 49 -og ønsker tøfler?
SE HER for mer info:

Ja, dagene går i et forrykende tempo. Og det toves, strikkes og hekles. Facebookes også. Men blogging har det blitt dårligere med. Er det i det hele tatt noen som leser blogger for tiden?- Eller er det Facebook som har overtatt fullstendig?

Jeg strikker på ca 100 ting om gangen, sånn er det når man har hender som ikke er like samarbeidsvillige hele tiden. Da er det lurt å bytte på pinnenummer, så går alt så mye bedre :o)
Akkurat nå strikker jeg på et Pickles- teppe, Frisk Bris Vinterbabyteppe- helt uten mottaker. Jeg bare måtte prøve! Jeg strikker med Extra Fine Merino, og er fornøyd med valget- selv om man fint kan bruke opp restegarn på dette teppet. Det er lett å strikke, og ikke minst morsomt! Det blir endel tråder som må festes, men jeg strikker inn den nye fargen på de tre første maskene- og fester tråder underveis. Da går det så bra!

Men fargene kommer ikke fram på skikkelig vis i dag...
Denne rosafargen er brukt:
Og om det er brennende interesse for det, kan jeg jo "avsløre" alle fargene, fra nederst til øverst:
Pickles Extra Fine Merino

Og med "jordbæris" som avslutning- sier jeg bare: 
Ha en fortreffelig ispisende dag alle sammen!
5 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Elin
Så koselig å "få besøk"av deg igjen, da. Jeg ser du har vært borte fra bloggen for noen mnd. Og det er vel, som du nevner, Facebook sin skyld. Tror flere detter av lasset pga FB. Jeg har ikke FB, så jeg holder på med bloggingen enda, jeg.
Så stor gutten deres har blitt. Så skjønn han er.
Håper alt er bra med alle 3 hjemme hos deg.
Vi snakkes. Klem

Bodil sa...

Superfine tøfler du har produsert. Her og er det berre blogging, men det er litt labert no om sommaren. Kjekt med eit innlegg frå deg igjen. Så flott teppe du lagar og. Ynskjer deg ein flott sommar :)

Grete sa...

Superfine tøfler du lager. Flink du :) Teppe blir også flott.

Marit Johanne sa...

Takk for besøk på bloggen min! Ja, det var veldig artig med den elgen. Vi er ofte på tur der, og har sett en elg i farta på samme sted for ikke så lenge siden, så kanskje vi ser den igjen. Vi kaller den veien Hesteveien, for det er flere beiter for hester der vi går tur langs veien. Og det er like koselig hver gang hestene kommer springende til gjerdet og vil hilse på. Noen litt sky og tilbakeholdne og noen som veldig gjerne vil ha kos. Det er mye glede i dyr! Ha en riktig god sommer med familien din!

Marit Johanne sa...

Hei igjen, jeg glemte jo helt å kommentere teppet. Kjempefint, og så fine navn på fargene!