Så hva gjør vi så med godsakene?
Baker kake bl a (som jeg egentlig ikke kan); Bærkake- og oppskrifta finner du HER
Kaka blei virkelig god, anbefales på det sterkeste! Og den kan fryses, så det skal nok bakes flere! Litt dårlig sent-på-kvelden-bilde viser halvstore Norgesglass med hhv solbærsyltetøy (fremdeles varmt) og rød hagelikør som skal stå å godgjøre seg 6 uker før søtning tilsettes- så "modnes" i minimum 3 mnd. Nam-nam. Vi har jo MYE bær igjen, så vi stopper ikke med dette- men nå er det snart midt i natta- så det får bli en annen dag.
Har noen forslag til hva annet godt vi kan lage av rips, solbær og kirsebær?Så har jeg fått to awarder igjen, disse to er fra Monica. Tusen hjertelig takk, jeg blir like gla hver gang!!! Så hyggelig å tenke på meg og bloggen min :o)
Denne gangen velger jeg å gi dem videre til min svigerinne som nettopp har starta som blogger. Jeg syns det er så stas å få følge hverdagene til familien i Grimstad, og blogginga til Anne Hilde gjør det så mye lettere :o) Hurra for deg, Anne Hilde- du har en super blogg- jeg koser meg når jeg er på besøk hos deg!
Så har jeg plukka noen blomster i hagen, her i vasen etter min oldemor. Dessverre har vi stort sett grått og trist vær, så bildene blir liksom ikke "glødende" :o(
Men jeg håper likevel alle som en koser seg, ha en fortsatt god sommer!