Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 30. juli 2012

Ja, heisann, heisann. Jeg har vært særdeles fraværende, hadde store problemer med å manøvrere meg rundt på min egen blogg med den gamle pc`n. Nå har jeg arva en mac, så da er det bare å hive seg rundt igjen :o)

Gleder meg til å ta bloggrunder, og hilse på dere.

Jeg har såvisst ikke hatt henda stille i fanget selv om jeg ikke har blogga. Jeg har produsert "som tusan", så jeg klarer aldri å vise dere alt. Men her kommer noen smakebiter på noe av det jeg har tova- og strikka;

Magnet
(alt er forresten til salgs på Eplabutikken min Ullværket)

HemmelighetsballMagnet


Praktiske ammeinnlegg som husker for deg!


Halstørkle til baby/ barn

Eggvarmere

strikka av Sulka (Du store alpakka), og pynta med knapp fra Snella & Petronella

Og gode, gammeldagse gjestetøfler. Eller mormortøfler om du vil :o)
Noe av det første mormora mi lærte meg å strikke <3Og til slutt må jeg jo vise et glimt av vår store stolthet; 
Bjørn Timian som allerede har blitt 2 år!!!
Her på sommerferie(!) i Nord- Norge. 
(Godt mamsen hadde strikka varme votter som vi hadde tatt med. )


Da håper jeg å gjenoppta kontakten med de gamle, kjente- og håper også at nye legger igjen en hilsen. Jeg har ikke glemt konkurransen jeg hadde her tidligere, trekninga blei foretatt da den skullle den- det var bare så mye trøbbel med bloggen at jeg ikke orka ta fatt på det. Nå ser det ut til å være i (mac)orden, juhuu... Tar kontakt med vinner`ne straksogsnart, ja- siden det blei så lenge å vente på premien blir det to vinnere! Kanskje blir det du????...

Ullklem fra Elin

9 kommentarer:

Muffin sa...

Velkommen tilbake! Og jeg bøyer meg hodestups over den store produksjonen siden sist. Og for en flott herremann da, stor og fin!

Elins Strikkeri sa...

Hei. Kjekt å sjå deg tilbake ! Så masse flott du har laga og ikkje minst for ein stor og fin gutt :))

MayM sa...

Så koselig å se deg på nett igjen. Mye flott har du laget også :-)

Hanne sa...

Velkommen tilbake!! Dæsken for en produksjon in your neck of the woods:0) Tenkte på deg seinest igår. Har vært på hytta og nå er det 2 stk ungdommer som er på flyttefot til hovedstaden.Full fart i heimen med andre ord! Slår på tråden når jeg lander igjen. Stor klem herfra, selvsagt til gromgutten også:)

Smarie sa...

Så hyggelig å seg deg på nett igjen Elin :-) Mye flott du har produsert ! Og for en herlig liten sjarmør dere har. Han har jo blitt så stor. Gleder meg til å følge med bloggen din igjen. Stor klem...ps savnet deg veldig på Skarnes i juni

sissels sa...

Det var skikkelig koselig å se deg på nett igjen, har jo vært innom bloggen din innimellom. Nå ser jeg jo at du så definitivt ikke har ligget på latsiden (og det trudde jeg heller ikke). Guri malla hvor stor Bjørn Timian har blitt, og like søt som før.
Kos deg videre med både det ene og det andre - klem.

Marit Johanne sa...

Koselig å se deg her igjen! Så mye flott du har produsert. Du er så flink til å lage tova ting. Og Bjørn Timian ser ut til å være en herlig kosegutt som har blitt så stor siden sist vi så ham her!

Sissel sa...

Så godt å ha deg tilbake i bloggverden, du er en riktig inspirasjon for mange av oss håndarbeidsfrelste:=)
Nydelige ting du har laga:) Som alltid!

Ruths datter sa...

Koselig å høre fra deg igjen. Skal si godgutten har blitt stor. Mitt barnebarn er like gammel. En kjempefin alder. Du lager masse fint også ser jeg. Vi sees.
Klem