Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 9. november 2010

Det fløy 3 stk meiser gjennom vindu- gjennom vindu... Tralalalala!

Underets tid er ikke forbi! Mot alle odds har jeg fått kjøpt meg 3 hesper med Wollmeise- garn. Oh`lala! Nettbutikken har jeg bare gitt opp, av en eller annet merksnodig årsak jeg ikke skjønner frukten av- får jeg ikke opp noenverdens ting til salgs der! Og jeg som til og med har fått sms`er når det er oppdatering, og har styrta inn umiddelbart! Snodigsnodig. Men skulledusett!- snille damer gir beskjed, og snille damer selger meg garn. Humhum!
Nå er de satt til utstilling i stua, og jeg snuser og kjenner på dem. Flott altså!
Min gode venn Gode Klode- Pernille fylte nettopp 30 år, og da måtte det en strikka blomst til! Strikka av garn fra lageret- så den er derfor med på Garnlager- alongen på Projo. Mønsteret fant jeg på nett... *Hm, hvor var det nå igjen?* Jo, HER finner du mønsteret. Kjapp og grei strikking, men "bala" (med tjukk L) litt med sammensyinga. Men blomst blei det iallefall.
Så er det sokker igjen! Nr 20 av 52. Disse er også strikka av garn fra lageret, så de er deltaker nr 2 på Garnlager- alongen på Projo denne runden. Dessuten er de med i Strikk til familien- alongen på Hobbyforum, for tantebarn Anneli er den lykkelige eier av dette paret nå ;o) *søte, gode jentungen!*
Str 30, og mønsteret er fritt etter et par jeg fikk i gave en gang :o)
 


Sokkepar nr 21 er også i havn! Juhuu, her går`e sokke-unna skal jeg si dere! Har faktisk 3 par til ferdig, men null bilde..... Dette paret er strikka av Raggi- fra Järbo garn, et nøste Husfliden sendte meg fordi de hadde glemt å gi meg prosenter på Hacho- garnet jeg handla der... Ikke akkurat favoritt- fargene, men til barnesokker duger de da fint! Tjukt garn, strikka med klubber av noen pinner (nr 5). Ca str 28 skulle jeg tru.


Hue mitt duger fremdeles kun til sokke- strikking, dessverre (eller annet småtteri)...
Energi- velkommen skal du være!!!

Ha en energi-fyllt kveld alle mine besøkende :o)
Hurrahurra, det snør fjon i kveld!!!
Slitne klemmer fra Elin

8 kommentarer:

MayM sa...

Artig strikkeblomst til pakken ..Du er så flink til å finne de små detalj tingene å strikke. Nydelig garn og flotte sokker :-)

Bitt@mi sa...

Som du strikker sokker:-))) Jeg er råimponert:-) Jeg får ingen ferdige, jeg... (men jeg har meg selv å skyld som kun har lyst til andre ting nå..)
Flott meisegarn! Tror jeg skal selge noen meiser jeg også snart. Vet ikke om jeg får bruk for alle jeg har...
Ønsker deg og din strålede familie ei flott uke videre:-)
Klemmer i massevis og kassevis:-)

mimouna sa...

Nydelige farger på WM-ene dine, og blomsten var søt. :o)

Det var mange røde kryss her i dag, så jeg fikk ikke sett alt du har laget i det siste. Men jeg titter nok snart innom igjen.

Håper energien snart vender tilbake da.

LivM sa...

Flotte meiser og supre sokker!

Hannesol sa...

Lekre meiser du har fått deg, skjønner godt at du har dem til 'pønt' og snusing :0)) Skal si du har fått fart på sokkestrikkinga også! Masse gode klemmer til dere fra meg - og kjempetakk for flott bilde! :)

Sylvia sa...

He he...jeg har også Wollmeise til pynt i stua mi. Jeg "sparer" på den, for den er så nydelig. Min er i turkis-toner!
Med sparing av garn, må man hele tiden kjøpe nytt.....merkelig!

StrikkePia sa...

Så mange flotte sokker du lager, jeg er dypt imponert!!! :-)

min-design-strikk sa...

hei elin!
-ønsker energien kan komme til deg og gjøre godt for kroppen din :) selv skal jeg en tur til balderklinikken snart og håper på en liten opptur etter det.
klem fra meg og god weekend til dere tre :)