Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 23. november 2010

2 + 2 + 2 = moro!!!!

Jula nærmer seg, og da er det fram med julegleden tvert! HurrahurrahurraHURRA! Eeelsker jula, tralalalalala!
Dette serveringsbrettet forsvant som olja lyn- svisjsvisj! Borte som ei sviske! Det har jeg malt og "decoupaga", og pynta med noen "fløyser" ;o) Liker dette serviettmotivet uendelig godt, så er det noen som har en tilsvarende serviett (eller to) liggende- så tar jeg mer enn gjerne imot den *smiskesmisk*
Brett nr 2 er en julegave til... humhum, akkurat som jeg sier det! Det er iallefall med på julegave- alongen hos Sylvia, og er straksogsnart klar til å leveres til rette vedkommede.

Sokkepar nr 22 i Raverly sin 52 pair plunge iv. Dette garnet har jeg fått i gave (av en eller annen grunn?!) av supersnille Liv! Tusen takk skal du ha, Liv! Garnet heter Cherry Three Hill, og det var helt vidunderlig deilig å strikke med. Og sokkene blei såå gode og mjuke.
Disse er med i Hobbyforum sin Strikk til familien- along, for Kristin er den lykkelige eier av de morsomme sokkene. Inspirasjonen til dette paret henta jeg her (Raverly- link, du må være medlem for å få den opp!) Jeg lar meg fremdeles skremme av tå- opp, derfor blei det etter eget hode- men likevel ganske så like originalen.


Sokkepar nr 23 i 52 ppiv er enda et par Revebjelle- sokker. Dette er et superenkelt og morsomt mønster, en glede å strikke disse sokkene!!! Dette paret er en bursdagsgave, og jeg håper mottakeren blir fornøyd!
Mønsteret får du kjøpt her.

Så har jeg hekla mobilvesker i lange baner igjen- og her er to (av de mange!);
Supersøt og praktis mobilbeskytter/ veske  for store og små hestejenter (legges ut for salg på salgsbloggen min en av de nærmeste dagene!)
Og her er den andre! - Med blomsterknapp i porselen (fra Snella og Petronella)
Denne selger jeg også på salgsbloggen min om få dager- så følg med! (eller kontakt meg allerede nå; eossalg@live.no)

Er det flere travle sjeler rundtom, kanskje? Dagene mine går som en røyk, og jeg funderer hardt på hva ialledager jeg bedriver dagene med! Nå satser jeg på tove- dager, ull er nå lagt pent og pyntelig opp- og skal bli til et sitteunderlag jeg har lova bort for aaaltfor lenge siden *skammer meg inni hampen for at jeg har vært SÅ fryktelig treig* Huffoghuff. Men jeg skal gjøre det godt igjen! Lover!

Heihurra og alt som godt er- ha en fiiiiin uke! DET har iallefall jeg planer om!
Klemmer

PS: I dag har tantes lille safir- Anneli- bursdag. Hun blir 4 år, og er ei så flott ei jente!! Gratulerer!!!

10 kommentarer:

Smarie sa...

Nyydelige brette du har laget ;o)) Og mye annet flott også , som vanlig ;o) Her har jeg plutselig skjønt at det ikke er så lenge til jul...og ligger litt etter med julegavestrikkingen...så her må tempo opp. Ønsker deg og dine en flott dag ;o)

MayM sa...

Flotte serveringbrett du har dekorert. Koselige motiver på serviettene du har brukt. Nydelige sokker også. Garnet kjenner jeg igjen. De har vi solgt i butikken vår. Nydelig garn.

kamelia/ Jorun sa...

De brettene var kjempefine! Og alle sokker og alt annet du lager!! Imponert!!
Ha en fin dag!

Hege sa...

Så flotte serveringsbrett!
Og flott stikk og hekling her også :)

Torunn sa...

Flotte serveringsbrett!! Skjønar godt at dei forsvinn fort. ;) Flotte sokkar og mobilvesker.

Bea86 sa...

Kjempeflotte brett :) Har tenkt å prøve meg på sånne jeg også, men det blir til neste jul..hehe

Sisselshverdag sa...

Så super søte brett. Og litt av en produksjon av sokker og mobilvesker.

Ha ei koselig uke :D

Sissel sa...

Tok med kaffekoppen og glana litt på alt det fine du har laget :) Tror jeg må kjøpe det revebjellemønsteret, utrolig lekkert :)
Ha en fin førjulstid med toving :)

Klem fra Sissel

Guri sa...

Så mye fint du har laget igjen!!! De brettene dine var bare helt "sånn vil jeg ha" herlige :))
Sokkene dine var også kjempefine!
Ha en super dag! Klem :)

frøken ij sa...

Så flotte brett! :) Du spurte, en gang for lengre side *kremt*, om jeg jobber som tolk - og det gjør jeg. Tolker i hovedsak på høyere utdanninger her i Trondheim og stortrives med det :) Ha en fin adventstid :D