Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

lørdag 10. juli 2010

Projo- jenter overraska stooort!

Jeg fikk en mail av en hyggelig Projo- jente (ja, eller dame om du vil)- for ei tid tilbake... Om hun kunne komme innom oss for å levere noe personlig??? Joda, det skulle gå fint. (Hva i alle dager og netter kommer hun hit med????) Hanne dukka opp som avtalt- med to herlig innpakka gaver i anledning Bjørn Timian sin fødsel!!! Og det var ikke hva som helst av gaver heller;
Litt over 30 jenter/ damer inne på strikkeforumet Projo- forum hadde planlagt og strikka lapper allerede fra januar! Og det helt uten å avsløre noenting som helst til meg. Og søte, gode Hannesol hadde tatt jobben med både montering og overlevering- og her ser dere resultatet, et aldeles nydelig teppe! Madamkjerringfrua og jeg er fremdeles litt i sjokk over at "fremmede" kan være så til de grader omtenksomme og gode. Kristin er ganske høy- så det sier litt om størrelsen på teppet!! Og det er de søteste lappene; Brygga i Bergen, pote, babyføtter, forskjellige flettemønster, ABC, ugler, hjerter, trekløver og mange andre superfine!
Tusen hjertelig takk- dere er bare supersupergode!!

Noen av damene kunne ikke strikke av helsemessige årsaker, men de hadde så lyst til å delta- og fra dem fikk vi denne flotte stellekurven. Det var et deilig håndkle oppi også, men det var på vask just nu :o)
Tusen takk for en flott og nyttig gave!!
Og se det herlige hjemmelaga kortet!!! Det skal spares til evig tid! Tenk den flotte historien vi kan fortelle Bjørn Timian da!! Jammen lover dette godt for nestekjærligheten som så mange spør etter...
Vi blei rørt til tårer over denne fantastiske handlinga, og det beviser bare det jeg har ment helt siden jeg meldte meg inn i forumet; På Projo- forum viser man OMSORG for hverandre. Nestekjærligheten lenge leve!!!! :o) HURRA!
Søtnoser altså!!
Hovedpersonen lå og sov da bildet av teppet og stellekurven blei tatt, så dere for nøye dere med et bilde jeg tok av han forrige dagen. Her ligger han i bilpysjen og beundrer drømmefanger`n han fikk av "ekstratante" Elisabeth. *sukk*
Godgutten har akkurat blitt 1 mnd- hvor blei tida av?????
Det sier seg sjøl at jeg ikke har mest tid til håndarbeid om dagen, men litt bare MÅ jeg gjøre.
Her er enda en mobilveske, og nå ligger de ute for salg på salgsbloggen min- så løp & kjøp ;o)
Denne er forøvrig med på Projo sin Garnlager- along.
Tredje sokkepar ut på 52 pair plunge IV på Raverly. 52 par på ett år er rimelig mange sokker, og jeg ligger bittelitt etter pr dags dato- men jeg håper å ta det igjen straks og snart. Sokkene er i str 44/ 45, og er strikka av garn fra lageret *klapper meg sjøl lett på hodet, og sier "fliiink jente!"*
Alonger de her er med i; 52 par plunge IV hos Raverly, Strikk til familien hos Hobbyforum, Garnlager- alongen hos Projo- forum.
Hva strikker/ hekler/ syr osv dere på da???

Ha en supersuper dag, klemmer fra Elin

17 kommentarer:

Tina sa...

Hei! Enig med deg, dette var en hyggelig gest fra damene på forumet. Teppet var kjempeflott!
En god sommerhelg til deg :)

LivM sa...

Det var en stor glede å få være med og strikke lapper. Du kan tro vi alle var spente på reaksjonen din/deres!Jeg ble så glad når jeg hørte at det falt i god smak! Bjørn Timian er så herlig så jeg håper dere får en flott tid fremover.
Du lurer på hva jeg strikker! Komemr det som en overraskelse når jeg sier sjal, he-he!
Ønsker dere alle tre en fortsatt flott sommer!

MayM sa...

Flott at gavene falt i smak. Det har vært utrolig artig å være med på. Spesielt artig var det da du lurte på hvorfor det sto komiteen på enkelte medlemmer og vi svarte det aner vi ikke. Det var den sperra tråden for strikkinga til dere hehe.... Kos dere med Bjørn Timian, babytiden går så fort.Masse klemmer fra meg..

Rigmor sa...

for en utrolig flott gave!! snille folk!!!
Ha en flott helg :)

Tussi sa...

For en flott historie om snille mennesker, og en nydelig gave. Ja, dette blir noe å fortelle om når prinsen vokser til!
Ha ei super helg :)

Wenche/chawo sa...

Det var koselig å få være med og strikke lapper til teppet,og så flott at dere likte det.Den lille prinsen er bare helt nydelig.Ønsker dere alle tre en fortsatt god sommer.

Toril sa...

Helt nydelig!!!
Både teppe og gutten :-)

Torunn sa...

Ååå, så utruleg koseleg!! Det er ei flott historie og fortelle den vesle prinsen når han vert større.

Strikkelitol sa...

Dette var jammen spennende! Det ble nydelig og stort, litt av en jobb Hanne hadde med å montere alle lappene. Kos dere i sommer!

sissels sa...

Har storkosa meg med å strikke lapper og vite at du ikke viste hva vi holdt på med:) Teppet ble jo bare så fint så det passer Bjørn Timian godt så nydelig som han er.

Kos dere masse alle tre.

Bodil sa...

Heldige Bjørn Timian som fekk så flott gåve av så snille damer :) Så nydeleg han er :))

Pinnepenn sa...

Det var så hyggelig å strikke til dere alle tre. :)
Jeg strikker på et sjal, en mariusgenser til mini og sokker. Så fort det slutter å regne skal jeg ut å ta bilde av den mariusen jeg er ferdig med!
Ha en super søndag!

Bente`s Hobbyrom sa...

Det var bare moro å være med på dette. Det beste var at du ikke viste noe om det ... he he Jeg elsker sånne hemligheter. Lykke til videre og en riktig god sommer til dere alle tre.

Hannesol sa...

Takk for pene ord Elin! Dette er det desidert hyggeligste og morsomste jeg har vært med på håndarbeidsverdenen! Og jeg skjønner godt du lurte da jeg sa jeg skulle komme ...hihi Kos&klem til godgutten fra "strikketante" Hanne og fortsatt god sommer til dere alle, koooos dere! :)

Farmors sa...

Gratulerer dere med verdens flotteste lille pjokk! Tenk at jeg ikke har fått med meg denne strikketråden på projo, jeg har nok bare vært opptatt av gaaa teppet der. Selv har jeg ikke fått med meg nyheten før nå, har feriert litt med en annen medbragt pc. Fortsatt god sommer til dere 3!

Talentina sa...

kjempe skjønn babys!! og ett utrolig flott tappe!!

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.