Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 14. juli 2010

Jammen får jeg da småstrikka litt...

Egenkomponert lue i nytt garn; Alpakka fra Norsk alpakka. Maange flotte farger, og deilig garn. Litt ujevn tvinn, men det er bare supersjarmerende! Dette er folk som tar vare på dyrene, miljøet og kundene- så dette garnet blir det mer av!!!! Etter en blindtest på Madamkjerringfrua- var visst dette garnet hakket mjukere enn Mirasol fra Du store alpakka.
Nye sokker, par nr 4 av 52  i Raverly sin 52 pair plunge IV- og siden disse både er til et familiemedlem og er en julegave- OG er strikka av restegarn blir de med på diverse alonger;

*52 pair plunge IV på Raverly
*Strikk til familen- alongen på Hobbyforum
*Julegavealongen hos Sylvia
*Garnlager- alongen på Projo

Smarte bokmerker som ikke ødelegger bøkene!! Og de er enkle og morsomme å strikke, oppskrift finner du HER om du vil prøve deg du også!

Jeg planlegger større strikkeprosjekter, men får se når jeg får tid til å komme i gang. Siden jeg skal strikke alle de 52 parene med sokker iløpet av året- må dere belage dere på endel sokke- innlegg hos meg framover ;o) Noen gale mennesker har meldt seg på en dobbel along, dvs at hun skal strikke 104 par på 12 mnd! Og jeg syns det er supermange med 52?!?!... Men det beste er at jeg er helt sikker på at hun klarer det :o)
Ha en flottfin uke allesammen, klemmer fra Elin

14 kommentarer:

Muffin sa...

Så sjarmerende ting du har laget - likte den snaisne lua spesielt godt. Bra du foretar blindtester på garnet slik at vi andre slipper å teste selv :)

gyldenkron sa...

Masse flotte ting du har laget. De bokmerkene er greie å ha.

Maria sa...

Herlige sokker. Å den lua di var jo knall søt da.

mimouna sa...

Fin småstrikk. :o)

Og så måtte jeg lese alle baby-innleggene nedover. Så nydelig liten gutt, gratulerer! Tenker det er travelt nå ja, men på en god måte. Kos dere masse sammen!

Talentina sa...

tøffe bokmerker!! jeg skal jaggu prøve meg på en sånn en!!

Guri sa...

Hei! Nå titter jeg innom deg igjen og jeg blir like glad hver gang jeg er her! Du er så positiv og livsglad, og alt du lager og viser fram bærer preg av det :)
Fortsatt god sommer til deg og din familie! Kos dere med gullgutten mens dere kan, tida går så utrolig fort og daqgene får man ikke tilbake! Klem :)

Sylvia sa...

heisann
Her går det visst i "småtterier" både på den ene og den andre kanten.
Så søte bokmerker, og jeg ser du bruker S&P sine knapper på mobilveskene. jeg har kufferten full i butikken nå, med knapper. de er jo så flotte!

For en herlig gave dere fikk av Projo-gjengen. Teppet er nok laget med kjærlighet, det er jeg sikker på!!!! Og for et fin historie å fortelle. det må jeg si varmet!

Lykke til med de 52 parene med sokker. Hadde aldri klart det, jeg....som har en sokk liggende, som venter evig på partneren sin, uff! Og den Julegavealongen....hjelpes...den hadde jeg nesten glemt!Takk for at du minnet meg på den, Eli!! :)

Torunn sa...

Så mykje flott du har laga!!

Wenche/chawo sa...

Så mye fint du har strikket.Herlige farger på lua.

Emme sa...

Kjempefin lue og supre bokmerker :) Sokkene er heller ikke å forakte, slike får man aldri nok av ;o)

min-design-strikk sa...

hei elin!
-ser du har testet ut norsk alpakka du også :) luen ble finfin og fargekombinasjon var flotters. Enig med deg, at garnet er riktig så bra og ujevn tvinning går finfint. Gir følelse av håndspunnet. Ønsker dere en god sommer dag og klem fra meg :)

Bitt@mi sa...

Du er kjempeflink med sånn småstrikk, og veldig oppfinnsom også.
Dette gale menneske angrer innimellom at hun var så stor i kjeften og utfordret til dobbel-plunge, men jeg strikker i ledige stunder...hihi:-) Færre av stundene enn jeg regnet med foreløpig. Men jeg trøster meg med at når høsten og mørket kommer, så skal det blir enda mere sokker. Håper å være ferdig med de første 52 før jul.... :-O
Ha en super dag, og gi Bjørn Timian en ekstra kos fra meg:-)
Klem til dere også!

Bestemor Drillo sa...

Som vanlig mye flott hos deg! Lua var tøff ! Håper dere koser dere med bleieskift og sommer!! Klem fra bestemor!

Tn sa...

Your article has so many useful information,and so attractive design.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design puma shoes on sale shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, nike nz shox has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance puma future cat now hot selling online.I hope we can learn each other.