Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 17. august 2011

11.juni blei Bjørn Timian 1 år! Som tia flyr...

Ja, da har gullgutten blitt 1 år, og vel så det. Bursdagen blei feira som seg hør & bør - et lag med familie og et minilag med noen få venner.
Her på bildet sitter`n på gammeltraktor`n på Barnas bondegård på Blaafarveværket (som vi er så heldige å ha her i bygda!)
Han ser ut til å være godt kjent med å kjøre iallefall, holder godt øye med "veien". Bestefar Paul holder`n litt fast, så han ikke skal ramle av setet. Ikke helt stødig enda ;o)


Denne boka om det travle blå toget har vært  favoritten lenge (og er det fremdeles!) Den har sånne fine trykkedingser som du skal trykke på når du ser en liten sirkel med bildet av en av kjøretøyene inni. Da sier de "Bert- bert", "Tut- tuut" osv - og det er bare såååå stas. 

 
Og siden denne boka sto så høyt i kurs måtte jo mamsen tove sitteunderlag til guttepjokkens 1 års dag - med bilde av den lille gule bilen som sier "Bert- bert"
Dvs i Bjørn Timians verden sier den gjerne "brom- brom- bei", og da med en fin oppovershcwung på "bei". Så det så.

Han har nettopp begynt i naturbarnehage, så det vil nok bli mye brukt!
(Dårlige bilder, gitt - men disse tok jeg da det enda var SOOOOL, og da er det så vanskelig å få fanga motivet rett) 

Og skulle noen lure; JA, gutten er SÆRDELES opptatt av alt med motor! Merkelig det der.

Og så kom den en aldeles søt pakke i posten til bursdagen hans;
Et kjempeherlig kort og en supersøt liten bil!!! Dette var fra ei som kaller seg elinpelin på Projo- forum, og hun har jeg møtt kun èn gang på strikketreff! Wow- så snilt!!! Bilen passer forresten perfekt i veska til mamsen, og er med overalt. Ja, det er ikke en gang alltid at Bjørn Timian er med... Kremt! *litt flaut når den ramler ut av veska på et eller annet venteværelse hvor jeg sitter helt-alene-for-meg-sjøl*


Ja, ja- dette innlegget begynte jeg på for eeeeevighet siden, men ting tar tid når man har vært alene-hjemme-med-sønnen-mamsen (Kristin har begynt på jobb igjen) -og har starta nettbutikk med egenproduserte varer.Så skal husvegger males, og lurvehage prøve å fikses, samt at det bør holdes en viss standard inne (ja, jeg skryter ikke på meg skinnende hus altså!! Såvisst ikke!! Hm) Ja, nevnte jeg middag?...
Dette er jo ingenting for de som har vært i siget "bestandig", men for meg som har vært sjuk og sjaber i flere år - er det mye. Men det går så bra! Og jeg er så lykkelig!!!! (Og ganske sliten...)MMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Forresten;
Velkommen så mye til Ullværket - jeg har lagt ut MASSE nytt. Og mer er på trappene. JUHUU!
Ha en vidunderlig flottfin dag,
klem fra Elin <3

12 kommentarer:

MayM sa...

Litt av en sjarmør BT. Han er om gutter flest, glad i det som durer :-) SÅ heldig han er som har begynt i naturbarnehage. det er fott.Har tittet i butikken din. du lager virklig mye flott :-)

Smarie sa...

Så herlig han er ;o) Nyydeligste gutten. Kos deg masse som hjemmeværende mamma, og ja ....det er viktigere ting enn et rent hus. Leste på en kjøleskapsmagnet her i ferien: Mens du vasker og tørker støv, så vokser barna i fra deg ! Så nå har jeg sluttet med det...hihi, ikke helt da, men mye sant i de ordene. Kos dere ! Og mye flott i butikken din, må nok ha et sitteunderlag til prinsessen, må bare bli enig om farge. Klem

Bestemor Drillo sa...

For en herlig gutt! Gratulerer med 1 åringen , litt sent , men bedre sent enn aldri! Ha en fortsatt fin sensommer med masse sol og varme! Klem fra bestemor!

janicke123 sa...

Flott liten gutt, de er nå herlige i den alderen, og så heldig med knallfint sitteunderlag også! Flink du er! :-)

Marit Johanne sa...

Så koselig å lese om den herlige lille gutten deres, gratulerer med vel 1 år! Og så flott sitteunderlag han har fått! Kos dere videre :)

Grete sa...

Flott gutt på traktor. Sitteunderlagene er fine. Ha det fint :)

Bodil sa...

For ein sjarmør som er blitt så stor :) Kult sitteundelag du har tova til han :) Klem

Bitt@mi sa...

Åååå, så herlig en gutt han er:-) Dere må jo være verdens lykkeligst med en sånn sjarmør! Rart det der med at gutter sånn umiddelbart tiltrekkes av biler og hjul og motorer - sånn er det bare. Jeg har to gutter og to jenter, og det er en evig sannhet at gutter bare er sånn:-)
Lykke til videre med Ullværket, hjemmesysler, mamsenkos og maling:-) Flott at du er så i vigør! :-)
Klemmer til dere alle!

Guri sa...

Gratulerer med godgutten! Og for et herlig bilde!!! Han er jo bare helt skjønn <3 Passa liksom helt inn i stilen på gråtass med sikspence og det hele :)
God helg! Klem <3

Anonym sa...

Gratulerer med gutten og ny butikk!
Klem

Sissel sa...

Så herlige bilder og nydelig sitteunderlag du har laget. Lykke til med produksjon på Epla. Er stadig innom og titter :)

Vibeke Spigseth sa...

Så sjarmerende liten kar! Helt herlig:-)

Tusen takk for at du var med i Poppydesigns Give Away:-) Poppysønnen har nå trukket en vinner, Klikk deg inn i bloggen min for å se hvem som er den heldige vinneren!

Hilsen Vibeke