Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 18. august 2010

Sokkepar nr 10 og pannebånd er til meg, meg, meg :o)

 Revebjelle- sokker (mønster kan du kjøpe HER), de var både raske og morsomme å strikke! Jeg har selvfølgelig ikke fulgt mønster til punkt og prikke, jeg har strikka hælkappe og hæl sånn jeg pleier- jeg liker sokkene best sånn. Sånn er det bare med den saken! ;o)
Dette garnet er fra lageret, og jeg kan nok en gang presentere STERK fra Du store alpakka. Det er dog første gang jeg strikker sokker av dette sokkegarnet, og nå gleder jeg meg til å se om det er like optimalt til sokker som til alt annet!
Dette er par nr 10 i 52 pair plunge iv, og er også deltaker i Hobbyforum sin Strikk til familien- along (de er jo til meg!) og Projo sin garnlager- along
På Projo er jeg med i en along hvor vi skal benytte oss av smånøstene våre, og her har jeg strikka et pannebånd. Det er så absolutt ikke et hva-som-helst restegarn, nei her snakker vi KLASSE; Wollmeise, selvfølgelig! Men dette er til meg dette også, mao nok en deltaker til Strikk til familien- alongen på Hobbyforum. V-stil- mønsteret får du med gratis om du kjøper et hespe Hacho, og dette kan du gjøre HER.
Det er også med i ABC- alongen på Projo; P for pannebånd
Ellers jobber jeg med forberedelser til mamma sin 60 års dag, 40 bordkort er klare- og enda noen skal lages. Og så har jeg kjøpt inn pynt og greier, blogger om dette en av de nærmeste dagene.

I morra skal jeg til Oslo. Nærmere bestemt Oslo fashion week.
Dattera til tremenningen min- Linn Renèe Blegeberg skal ha visning av klærne sine- og det må jeg bare få med meg!! Hun er bare helt suveren!!! Jeg gleder meg! Flere som skal dit i morra???

Ha en flottfin regndag!! Klemmer

Her har jeg registrert meg på nytt, forresten

4 kommentarer:

mimouna sa...

Fine sokker og pannebånd.

Den var lur den klokken din. ;o)

Strikkelitol sa...

FINE sokker du har strikket!

Tn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Pinnepenn sa...

Så fine sokker og pannebånd. :)