Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

mandag 15. februar 2010

Bestillingsluer, calorimetry og OL- along in progress


To bestillingsluer er ferdige. For en  liten evighet siden strikka jeg ei sånn her lue i svart, og den blei solgt rimelig kjapt. Vedkommende ønska seg etterhvert helt maken i rødt, og det hadde jeg altså ikke tatt høyde for. Lua var jo blitt til underveis, og ingen notater var gjort.... Så da var det bare å sjekke bilder, og sikte høyt! Tror og håper disse er sånn nogenlunde like den første- jeg har iallefall gjort så godt jeg kunne for å få det til!
Enda en julegave er klar! Calorimetry eller hårbånd om du vil ;o)
Jeg deltar i julegavealong hos Sylvia, og dette er vel mitt andre bidrag denne måneden. Godt å være tidlig ferdig, har jo mye på lista- og rekker aldri å bli ferdig med alle julegavene jeg ønsker å lage... Men nå er det altså andre tider!!! Takket være alongene klarer jeg å fullføre de prosjekta jeg har planlagt, og da blir jeg jo såå fornøyd!!!! *nikker ivrig*

OL-ALONG på Projo!!!
Startskuddet gikk rett over midnatt 12.februar, og så skulle vi legge ut bilde av opplegget- samt garn. Her er hva jeg la ut ca halv to den natta:

Dette skal bli en Marius-genser til meg sjøl! Jeg hadde egentlig planer om å strikke den i mer fancy farger, men så klarte jeg ikke bestemme meg... Og siden jeg nesten ikke har noe blått lenger, blir det vel greit tenker jeg :o) Du store alpakka sitt Baby Silk er kjøpt inn for anledning- O`LYKKE! hvor godt og mjukt det er!
Stort sett vært på farta etter startskudden gikk, men jeg har da fått strikka litt likevel. Spennende å se hvor langt jeg kommer, jeg er relativt uerfaren med å strikke mønster og med to farger *gulp!*
Jeg er forøvrig totalt uinteressert i OL på TV da, så dette er det nærmeste jeg kommer å nærme meg OL noengang!!! Ha en vidunderlig flott uke, klem fra OL- berta ;o)

11 kommentarer:

Smarie sa...

Flott lue og calorimetry ;o) Og hyggelig at det er flere som benytter anledningen til å strikke noe til seg selv. Genseren blir fin...gleder meg til å se fremgangen ;o) Ha en flott kveld.

amylin sa...

Lykke til med OL-strikkinga, selv om du ikke ser på OL. Det blir en veldig fin Marius-genser. Fin lue og calorimetry også.

Anonym sa...

De "nye" Marius genserene er kjempe fine! Lykke til med strikkinga.

Klem Igi

mimouna sa...

Så deilig garn du bruker til Marius!

Kjekt å være ute i god tid med gaver. :o)

Strikkelitol sa...

Oi, heldige deg som får mariusgenser selv. Jeg elsker mariusgensere etc, og det garnet er sikker helt fantastisk! Blir spennende å se den ferdig!

Monai sa...

Her var det mange fine prosjekter.
Å den Marius genseren i babysilk blir nok deilig.Det kunne jeg ha tenkt meg jeg også.

marit sa...

Flott lue og calorimetry!

Har strikket med babysilk bare en gang- en tunika til en niese- og det var utrolig mykt og deilig! Det kommer til å bli en lekker marius! Lykke til med mønsterstrikk:-) Jeg står på sidelinja og heier- og glor på fjernsyn...

strikkedilla sa...

Masse flott, og et fint prosjekt du har på pinnene. Marius går aldri av moten. De nye modellene er kjempefine.

Pinnepenn sa...

Så fin lue og calorimetry! Den mariusgenseren ser ut til å bli kjempefin! Gleder meg til å se den ferdig.

dorthe sa...

ja her er det mye på gang og ikke minst ferdig..Ja vi får strikket oss gjennom OL, men det er jo moro.. Jeg er heller ikke så interessert i sport.. men får vist med meg litt likevel:)

sjante sa...

Å den Mariusen blir nok deilig, no frista du mæ:-)