Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

torsdag 5. november 2009

Vår lille blomst og litt småstrikk

På Ikea- turen heromdagen kom vi over denne lille søte kattesenga- forma som en blomst! Fnisende putta vi`n i handlekurven, og forventningsfulle dro vi`n fram for Canopus da vi kom hjem... Men NEI. Absolutt ikke interessert! Niks og nada og ærligtalt! Han er da en MANN! Men Storesøster bredrompe- Luna følte seg AKKURAT som en blomst, og prøvde etter alle kunstens regler å putte sin littforstore kropp oppi den lille blomsten. FOR et syn. Rakk dog ikke ta bilde, for blomsterfølelsen varte og rakk i akkurat 10 sekunder! Hm. SÅ kom jeg tilfeldigvis over DETTE synet;
En pusemann som viser sine feminine trekk likevel - et svakt øyeblikk? Uansett- en herlig blomst! (og det er Storesøster bredrompe- Luna også.) Så har jeg latt strikkepinnene jobbe litt igjen. Dette er jo noe "alle" bloggere har strikka, bortsett fra meg! Jeg prøvde en gang for lenge siden, men det gikk i ball... ME- hjernen min skjønte det ikke!!! Utrolig! tenker jeg nå... For det var jo sååå enkelt! Jammen begynner hodet å funke som det skal, hurra!!! Strikka av et garn jeg fikk som trøst av Garnglede fordi garnet jeg hadde bestilt der var utsolgt... Hm, dette hårbåndet- hva heter det nå igjen? Calorimetry????
(Og for de som ikke veit det er ME det samme som kronisk utmattelsessyndrom)Hadde mer garn igjen, og det blei det leggvarmere av. Julegave dette også..... *ivrig*
Begge deler er strikka med pinne 3, det kjennes i henda! Og så oppdaga jeg at det var lagt ut nye oppskrifter til Teppe- alongen på Projo, man kunne velge bl a striper eller dobbel perle... Ja, takk- begge deler sier jeg da! Så her er mitt novemberbidrag (ialledager- så tidlig ute???) 1. desember er det juletrekning hos en blogger som heter Sylvia, og der kan du vinne det du ser på bildet. Følg denne linken: http://hjemmebest-sylvia.blogspot.com/
Jeg har hatt såå trøbbel med å få lagt inn denne linken, så nå håper jeg den funker! Har prøvd alt, kopiert å limt inn koblinga til bildet, til navnet, skrevet inn manuelt- og nå slenger jeg på hele linken- og satser på at dere finner fram!

16 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Så mye flott du har strikket, og for en skjønn blomst.
;)
De pannebåndene har jeg strikket 17 stk av, så nå kan jeg de utenat. Så godt at hodet ditt og du er venner. :)

LivM sa...

Så flott sett da. Heldig den som får julegave av deg!

Tussi sa...

Oi, så mye du har strikket.
Artig med de kattene, vi har et par stykker her hjemme også. Som regel vil de helst legge seg der man absolutt IKKE vil at de skal ligge!

MajorogMeg sa...

For ei flott seng!!!! Pusen vil vel ligge der når han oppdaget konkuransse fra Luna tenker jeg!! Vakker pus du har, blank og fin i pelsen:)
Flott handarbeide som vanlig:)
Klem fra meg:)

Marit Johanne sa...

Nydelig katteblomst :) Og så mye fint du har strikka.

Wenche/chawo sa...

Flott katteseng og en herlig pus du har.Det var et flott sett ,du har strikket også.

hobbystua sa...

Så flott katteseng,og en skjønn kattepus du har:-)Pent det settet du har strikket også.
Ønsker deg en flott og koselig helg:-))

Bestemor Drillo sa...

For et herlig innlegg! Det var en vakker blomsterpus, og like fint hårbånd! Jeg tror du jukser litt, du må ha motor på strikkepinnene!!!! Dyktig er du !
Klem !

Elins Strikkeri sa...

Det var eit flott sett må vera ein super julegave!! Og så flott seng som pus har fått seg, ha ei fin helg:))

Y`s design sa...

Det var et nydelig mønster og farger på settet..Kjempefint, og så godt som det blir å ha på seg no fremover. Ønske dæ ei fortsatt trivelig uke.

sylvia sa...

hei på deg.
moro du ville være med på trekning hos meg,
koselig blogg du har,har tittet litt rundt,flink med hendene dine du..mye fint du lager,å jeg elsker den blomsten til pus,så skjønt.
ønsker deg og dine en herlig kveld.
klem fra sylvia

Sylvia sa...

He he..da er det nestemann SYLVIA som kommenterer her!!! Så morsomt, for det er ikke mange som heter det.
Julegaver?? I år er jeg laaaangt unna, og tar livet med ro! De er visst heldige de som får noe hjemmestrikka av meg i år!! Uff.
God helg til deg og Kristin og pus og hund. Håper de ikke sloss om blomsterplassen. den var virkleig morsom!! Klem

Bitt@mi sa...

Koselig katteseng, da:-) Måtte le godt av innlegget, men pusen så da virkelig ut til å kose seg.
Calorimetri har ikke jeg strikket ennå, men siden du sier at alle bloggere har strikket det, så må vel også jeg gjøre det... Tror jeg:-) Din ble fin, og det ble leggvarmerne også.
Nå skal jeg snart på dagvakt, og ta hånd om alle med svineinfluensa... huff og huff..
Ha en fin søndag:-)
Klem!

Tussi sa...

Hei!

Jeg har en utfordring til deg, hvis du vil...
Ha en fin uke!

Muffin sa...

Hvis jeg var katt ville jeg ligget der hele dagen.

Nydelige ting du har strikket!

Hvis du har lyst - så finner du en utfordring på bloggen min.

hobbyvenn sa...

Du verden for en søt katt og katteseng. Får håpe han bruker den etterhvert da... Calimetrien din var fin, og sammen med leggvarmerne blir det jo et tøft sett.
Synes du er kommet imponerende langt med julegavene dine. både laget, pakket inn og laget kort, du verden så effektiv du er...