Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 21. oktober 2009

En LILLA utfordring

For ei tid tilbake fikk jeg en utfordring av Sylvia som gikk på å vise fra 7 LILLA ting fra hjemmet mitt. Først tenkte jeg at det var jo enkelt- jeg har jo maaange lilla klær.... Men så kom jeg på at jeg kan jo ikke bare vise fram klær- det er jo juks. Så... Her er litt forskjellig:

1. GARN. Selvfølgelig..... 2. SKO. Kjøpt på nett hos Skowolter i Danmark- de har sko i små størrelser- jeg har jo miniføtter!
3. POTTESKJULER. Er så heldig at kaktusen står i blomst akkurat nå :o)
4. BERGANSJAKKE. Også ny, hadde ei turkis jakke jeg reklamerte på- og da fikk jeg velge meg en ny. Selvfølgelig LILLA :o) 5. DUK. Den er splitter ny, så den har ikke engang fått en omgang med strykejernet. Denne skal brukes i adventstida (kjøpte to løpere i samme farge også), og jeg gleder meg allerede :o)
6. HÅNDKLE. En lys variant av lilla... Egentlig var to av disse håndklærne en gave til Kristin, men de er da i mitt hus, hehe...
7. VINKARTONG. Fikk av mamma og pappa da de hadde vært på ferie. (Den er tom nå, men det snakker vi ikke høyt om, hehe)
Da gjenstår det å utfordre 3 andre:

Jeg utfordrer dere til å finne 7 ting i hus og hjem som er ORANSJE!
Håper dere har lyst og tid.....

12 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Dette løste du fint;) Selvfølgelig måtte det være garn med, også de fine støvlettene ;))
Ha en fin dag!

INGRID's STRIKKERI sa...

Ja jammen fant du lilla ting;) Satt her å tenkte på om jeg hadde noe og det hadde jeg ikke!! Vel jo jeg har en ting;) Masse lilla lyng;) Ha en fifin dag videre;) Hilsen Ingrid

Bitt@mi sa...

Åhhh, du er gal:-) Jeg som ikke liker lilla en gang.. Men, hehe, jeg tar utfordringen på strak arm.. Må kanskje fram med adventsutstyret da:-)
Flotte lilla ting du har i alle fall:-)

Bitt@mi sa...

Åja, nå ser jeg det er oransje... Hihi, da blir det kanskje mye lettere:-)

Tovepia sa...

Sannelig ikke enkelt med lilla sånn før adventstida, men du klarte deg fint;)
ha en god dag og klem fra meg;)

MajorogMeg sa...

Du hadde jo endel lilla jo:) Begynte tvert å tenke på hva jeg hadde av lilla..måtte blitt noe advent hos meg.
Skjønte du kom med garn da:) Jeg strikker jevnt og trutt..egentlig går det bra. Men er ingen "nistrikker" nei, må få sydd på det litt stæsj den dagen jeg blir ferdig.
J.P. Chenet er en god rødvin:)
Nyt kvelden Elin og klem fra meg:)

Bitt@mi sa...

Hei igjen!
Beklager, men jeg er litt gjerrig på Wollmeisen, så jeg selger ikke... bytter kun slik at jeg får lekkerbiskener igjen:-D Det er så vanskelig å få tak i...
Har du prøvd å få kjøpt?
Jeg kan alltids sende deg en sms hvis og når jeg oppdager en oppdatering, send meg i så fall en pm på Projo:-) Det betinger da at du på forhånd lager deg en registrering hos Wollmeise, sånn at du er klar når oppdateringen kommer. for du bør handle og så skynde deg ut, så ikke hespene blir snappet ut av handlekurver din... Det er knallhardt miljø der...hihi:-)
Klem!

Torunn sa...

Så flott!! Mykje flott i den koselege bloggen din. Ha ei fin veke.

sol sa...

Slike utfordringer kan være avslørende - plutselig ser man hvilke farger man har mye av og hvilke man ikke har i det hele tatt.

Sylvia sa...

Mmmm...den rødvinen er god!
Det var flink jente, du fant da en masse saker i lilla, du!!!
Små føtter? Datteren på 11.5år har snart like store som meg, og jeg bruker 40 i sko. Tenk dg den dagen jeg skal på fest, og mine party-sko er vekk fordi snuppa har "lånt" de. krise! Håper det blir lenge til!!

Monicas sa...

æ trur æ dåna....organge?....sukk...må lkikke meg rundt å se hva som dukker opp...utfordringa tar jeg om jeg finner nok mange ting..koselig at du tenker på meg..go torsdag

Pinnepenn sa...

Oi, 7 oransje ting... Jeg tar utfordringen!