Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

tirsdag 2. juni 2009

Tova sitteunderlag med blåklokker

Nå har jeg tova et sitteunderlag igjen, det er jo bare såå moro! Jeg bruker kun hendene som redskap, ingen nålefilting her i gården (ikkeno galt med nålefilting altså, men det er bare ikke noe for meg....)
Dette blei laga på bestilling, som de fleste andre jeg har laga (trykk på etiketten "tova sitteunderlag" om du vil se de andre også...) Minner om at det er fullt mulig å bestille underlag el annet- se og les mer om det på salgsbloggen min om du er interessert!
Underlaga trenger ikke nødvendigvis kun bli med på tur i skog og mark.... Jeg bruker mitt ute på berget i hagen, og det fungerer også flott i bilsetet, sofaen, ute på trappa, på kjøkkenstolen, inne på hytta etc ;0)
Jeg er jo, som tidligere nevnt, med på fargealongen på Projo- forum- og LILLA er junifargen. Dette er altså mitt bidrag der :o)

Her er baksiden av underlaget...

Er det noen av dere som har gode forslag til nye motiver jeg kan lage?
(Bildet av trollkjerringa helt øverst på bloggen er et eks. på hva jeg har laga...)

15 kommentarer:

Dorthe sa...

Så fine de er:) Kjempe fint med sitteunderlag:) Ha en riktig fin dag:)

Monicas sa...

Disse va da flotte....med havn og greier....flink..så koselig at du vil følge meg:)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så masse flott du lager!
Virkelig vakket med blåklokker:)

Bitt@mi sa...

De var vakre! Har du først strikka, og så tova..? Eller kun tova? Er jo så nysgjerrig... :-)

Bodil sa...

Du er jo reine kunstnaren:) Superlekre!

Elisabeths kreative hjørne sa...

Det var nydelige sitteunderlag, flotte farger!!
Jeg bruker også mine overalt,nå sist da jeg skulle sitte å selge lodd til inntekt for skolemusikken :-)

Pinnepenn sa...

Så flott sitteunderlag. :)

Elins Strikkeri sa...

Kjempeflott sitteunderlag, så flink du er:-)

Wenche/chawo sa...

Nydelig sitte undeunderlag du har laget.

hobbyvenn sa...

Wow, du verden så flink du er. Laget bare med hendene, åsså så flotte motiver! Jammen er du flink.

Havfruen sa...

Jøss, så stilig!! Det beste med disse er at de ikke trekker fukt!! HAr et par slike på hytta og de brukes flittig!! Men de du har laget var utrolig fine!!
Ha en fortsatt super dag og klem fra meg:)

Jorunn sa...

Hei!

Så koselig med fremmedfolk på besøk i bloggen min! Jeg tror jeg vet hvor du kom fra, for jeg har lagt merke til navnet ditt i en annen blogg jeg nettopp oppdaget ;) Jeg må innrømme at det ikke umiddelbart plinger noen bjelle ved navnet ditt *flau*, men det er godt mulig vi har møtt på hverandre en eller annen gang i livet. Jeg ser du bor i Buskerud; jeg kommer opprinnelig fra Sigdal (bor i Oslo nå) så da spørs det hvor i fylket du holder til :D Kanskje 4H? BU? Håndball? Folkemusikk? Andre ting? Hihi, så spennende, håper vi finner ut av det!

Du lager utrolig masse flotte saker! Den som kunne strikke... *sukk* Den brune Nøstebarnjakken med hette er nydelig, og de søte sittemattene da! Må titte mer innom en annen gang :) Håper du får en fin helg!

mimouna sa...

Så gøy å se at du tover igjen! Fint blåklokkemotiv. Hva med å bruke mønstre beregnet på applikasjon til filting? Eller malebøker for barn? De har gjerne store, gode motiver.

Håper du får en fin helg!

Marit Johanne sa...

Så nydelig sitteunderlag! Og koselige mormortøfler. Den grå og rosa lua var også veldig fin. Du er flink!

Jorunn sa...

Elin Tandberg, hmm, det hørtes ut som et kjent navn... Kjenner jo flere Tandberg, men ikke sikkert du er i slekt med dem. Og hvor er de gamle skolekatalogene mine tro, jeg gikk på Rosthaug fra 95-97! *letelete* Dette var spennende kjenner jeg :) Synes det er leit å lese om at du har ME, det må være en slitsom sykdom... :( Håper tiden kan hjelpe deg til å bli frisk igjen! Det forskes jo mye på sykdommen for tiden, så forhåpentligvis finner de ut noe som kan hjelpe mange av de som er "udefinerbart" syke i fremtiden. Håper du har en fin dag! Klem